Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.................. Csak a csoki!
J Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 23.8
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Sztipánovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztipánovics passt de bal met de wreef. Rózsavölgyi is nu in balbezit. Lenkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.................. - Csak a csoki! 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .................. 38%, Csak a csoki! 62%.
.................. - Csak a csoki! 0:1

49e minuut.
Vámosi is nu in balbezit. Vámosi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Kádár de bal onder controle te krijgen. Lenkey is nu in balbezit. Lenkey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Nemcsák zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Madarász probeert de bal met de borst te controleren. Réczi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Réczi krijgt een gele kaart. Madarász raakt geblesseerd tijdens het duel. Madarász kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Breznay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
.................. - Csak a csoki! 1:1

80e minuut.
Vitelki speelt de bal door. Kádár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kádár passt de bal in één keer door. Mórocz rent richting de bal. Mórocz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Köteles rent richting de bal. Vámosi verovert de bal door een tackle van achteren. Vámosi passt de bal zonder na te denken. Sztipánovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztipánovics geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Réczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles verovert de bal door een tackle van achteren. Köteles passt de bal zonder na te denken. Mórocz rent richting de bal. Mórocz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .................. 45%, Csak a csoki! 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
.................. - Csak a csoki! 1:1