Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: Velence FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 1589
Velence FC InterMI
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
2 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.5 gemiddelde waardering 19.3
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Pénzes passt de bal met de wreef. Bujtás rent richting de bal. Jeny is nu in balbezit. Margitay onderschept slim de pass. Margitay schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Velence FC - InterMI 0:1

9e minuut.
Jeny geeft een hoge lob. Gilicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilicz passt de bal met de wreef. Mikó rent richting de bal. Mikó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Velence FC - InterMI 0:2

25e minuut.
Kiskapusi geeft de bal voor. Petrók probeert de bal aan de voet te houden. Mikó is nu in balbezit. Mikó haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Velence FC - InterMI 0:3

29e minuut.
Bujtás rent richting de bal. Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay met een sublieme pass. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Jeny onderschept slim de pass. Margitay rent richting de bal. Mikó is nu in balbezit. Mikó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Velence FC - InterMI 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Velence FC 59%, InterMI 41%.
Velence FC - InterMI 0:4

51e minuut.
Zsámboki is nu in balbezit. Klungelig pakt Pénzes de bal. Zsámboki is nu in balbezit. Pénzes bereikt de bal nog maar net als eerste. Pénzes haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Kemenes onderschept slim de pass. Kemenes speelt de bal door. Nyerges met een sublieme pass. Mikó rent richting de bal. Mikó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Sarlós probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Csikós rent richting de bal. Gilicz onderschept slim de pass. Gilicz met een sublieme pass. Mikó rent richting de bal. Mikó draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Velence FC - InterMI 0:5

83e minuut.
Pénzes rent richting de bal. Zsámboki heeft problemen om de bal te vangen. Margitay begaat een overtreding. Zsámboki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mészöly zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Jeny bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay onderschept slim de pass. Margitay speelt de bal door. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Csikós raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Lippai komt het veld opgelopen. Konok speelt de bal door. Margitay is nu in balbezit. Mészöly tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Margitay roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Margitay kan niet meer verder spelen. Bakk komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Velence FC 54%, InterMI 46%.
Velence FC - InterMI 0:5