Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: VRG Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2966
VRG. SZLO FC Tipitopi
433 Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
43% Spel op eigen helft 57%
15 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
3 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.7 gemiddelde waardering 16.9
good Schieten poor
weak Passen poor
average Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Eröz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz passt de bal in één keer door. Roncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Weimper trapt de bal weg. Wyciszkiewicz kopt de bal weg. Eröz rent richting de bal. Eröz draait met de bal, schiet en ... Huszár probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Turóczi kopt de bal weg. Zabos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkei bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkei geeft een lange en hoge pass. Eröz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavadszky rent richting de bal. Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Wyciszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Tipitopi 1:0

27e minuut.
Vrabie onderschept slim de pass. Vrabie met een sublieme pass. Eröz rent richting de bal. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Turóczi verovert de bal door een tackle van achteren. Turóczi passt de bal met de wreef. Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz rent richting de bal. Wyciszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Gyulay probeert naar een medespeler te passen. Kaszás probeert de bal met de borst te controleren. Turóczi onderschept slim de pass. Turóczi speelt de bal door. Klungelig pakt Roncada de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Göröcs zal de hoekschop nemen. Daar is Réti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lenkei speelt de bal door. Réti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zabos begaat een overtreding. Zabos krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Csikai rent richting de bal. Turóczi verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Réti. Turóczi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 37%, Tipitopi 63%.
VRG. SZLO FC - Tipitopi 1:0

52e minuut.
Klungelig pakt Roncada de bal. Tordai rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Göröcs. Göröcs krijgt een gele kaart. Gosztola kopt de bal weg. Daar is Kaszás, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Turóczi maakt een afschuwelijke overtreding. Turóczi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Baticz geeft een hoge lob. Vrabie geeft de bal voor. Daar is Baticz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wyciszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Zabos passt de bal zonder na te denken. Wyciszkiewicz is nu in balbezit. Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Wyciszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
VRG. SZLO FC - Tipitopi 2:0

88e minuut.
Réti rent richting de bal. Réti met een sublieme pass. Turóczi is nu in balbezit. Kaszás onderschept slim de pass. Kaszás schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: VRG. SZLO FC 49%, Tipitopi 51%.
VRG. SZLO FC - Tipitopi 2:0