Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csak a csoki! Swedish Forest Academy
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.4 gemiddelde waardering 16.6
matig Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Kövér is nu in balbezit. Kövér passt de bal met de wreef. Lenkey is nu in balbezit. Lenkey haalt uit met een fantastische trap. Hegyháti probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Sass probeert naar een medespeler te passen. Lenkey is nu in balbezit. Hegyháti is nu in balbezit. Lenkey verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkey draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi passt de bal zonder na te denken. Sztipánovics is nu in balbezit. Sztipánovics draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Demeter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lenkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Swedish Forest Academy 1:0

21e minuut.
Moldován is nu in balbezit. Moldován probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Kiskapusi de bal. Lenkey verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkey schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Kiskapusi kopt de bal weg. Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Becser krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Zsengellér speelt de bal door. Frei rent richting de bal. Lenkey verovert de bal door een tackle van achteren. Lenkey draait met de bal, schiet en ... Demeter probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Swedish Forest Academy 2:0

39e minuut.
Inworp. Sass zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kiskapusi is nu in balbezit. Kövér onderschept slim de pass. Kövér passt de bal zonder na te denken. Demeter probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lenkey is nu in balbezit. Lenkey haalt uit met een fantastische trap. Demeter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Swedish Forest Academy 3:0

42e minuut.
Márialigeti met een sublieme pass. Moldován rent richting de bal. Moldován passt de bal zonder na te denken. Pintácsi rent richting de bal. Pintácsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csak a csoki! 47%, Swedish Forest Academy 53%.
Csak a csoki! - Swedish Forest Academy 3:0

75e minuut.
Sass geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Frei de bal onder controle te krijgen. Lenkey is nu in balbezit. Lenkey haalt uit met een fantastische trap. Demeter werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Swedish Forest Academy 4:0

88e minuut.
Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér probeert naar een medespeler te passen. Lenkey is nu in balbezit. Kövér is nu in balbezit. Kövér haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csak a csoki! 39%, Swedish Forest Academy 61%.
Csak a csoki! - Swedish Forest Academy 4:0