Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Csak a csoki! Rózsakert FC
Normal Tactiek off
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.4 gemiddelde waardering 43.6
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen solid
weak Verdedigen adequate


2e minuut.
Krause passt de bal in één keer door. Mészáros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészáros passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Liptay de bal. Liptay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:1

7e minuut.
Lászka met een sublieme pass. Mészáros is nu in balbezit. Mészáros speelt de bal door. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Krúdy is nu in balbezit. Krúdy probeert naar een medespeler te passen. Mészáros rent richting de bal. Mészáros haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:2

18e minuut.
Mészáros is nu in balbezit. Mészáros speelt de bal door. Liptay is nu in balbezit. Liptay schiet op doel. Breznay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Kövér rent richting de bal. Krause verovert de bal door een tackle van achteren. Krause speelt de bal door. Liptay is nu in balbezit. Liptay draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Réczi is nu in balbezit. Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Krause passt de bal zonder na te denken. Liptay is nu in balbezit. Liptay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Daar is Vitelki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészáros rent richting de bal. Mészáros draait met de bal, schiet en ... Breznay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:3

38e minuut.
Krause is nu in balbezit. Krause passt de bal in één keer door. Mészáros rent richting de bal. Mészáros schiet op doel. Breznay probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Lászka is nu in balbezit. Lászka geeft een lange en hoge pass. Daar is Zsengellér, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liptay is nu in balbezit. Liptay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csak a csoki! 72%, Rózsakert FC 28%.
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:4

52e minuut.
Krause speelt de bal door. Liptay is nu in balbezit. Sztipánovics verovert de bal door een tackle van achteren. Lászka rent richting de bal. Lászka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:5

57e minuut.
Mészáros geeft de bal voor. Lászka probeert naar een medespeler te passen. Liptay probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lászka rent richting de bal. Lászka geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Becser is nu in balbezit. Becser met een sublieme pass. Sass bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy rent richting de bal. Krúdy geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Kövér is nu in balbezit. Brousseau onderschept slim de pass. Brousseau geeft de bal voor. Liptay kan de bal niet met de borst controleren. Liptay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Breznay met een harde bal richting middenveld. Krause kopt de bal weg. Klungelig pakt Lászka de bal. Lászka geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Kövér probeert de bal aan de voet te houden. Krause met een sublieme pass. Vitelki speelt de bal door. Lászka is nu in balbezit. Lászka geeft de bal voor. Breznay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moreau komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Krause rent richting de bal. Krause passt de bal met de wreef. Liptay rent richting de bal. Liptay schiet op doel. Breznay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:6

74e minuut.
Lenkey met een sublieme pass. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Sass maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Sass moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sass schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

80e minuut.
Sztipánovics rent richting de bal. Krause bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászka met een sublieme pass. Liptay rent richting de bal. Liptay draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

82e minuut.
Liptay raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mansour Gueye komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lászka is nu in balbezit. Lászka geeft de bal voor. Mansour Gueye bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour Gueye schiet op doel. Breznay probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Csak a csoki! 75%, Rózsakert FC 25%.
Csak a csoki! - Rózsakert FC 0:6