Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
.................. VRG. SZLO FC
J Tactiek 433
50% Balbezit 50%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.2 gemiddelde waardering 28.1
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen average


6e minuut.
Köteles onderschept slim de pass. Köteles speelt de bal door. Czagala is nu in balbezit. Mórocz rent richting de bal. Mórocz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Gyulay bereikt de bal nog maar net als eerste. Czagala onderschept slim de pass. Mórocz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mórocz schiet op doel. Weimper probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Zaowocny is nu in balbezit. Zaowocny speelt de bal door. Szendrei rent richting de bal. Wyciszkiewicz onderschept slim de pass. Wyciszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Gosztola met een sublieme pass. Göröcs rent richting de bal. Göröcs passt de bal met de wreef. Roncada bereikt de bal nog maar net als eerste. Roncada haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
.................. - VRG. SZLO FC 0:1

45e minuut.
Turóczi rent richting de bal. Turóczi geeft een hoge lob. Eröz bereikt de bal nog maar net als eerste. Eröz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
.................. - VRG. SZLO FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .................. 57%, VRG. SZLO FC 43%.
.................. - VRG. SZLO FC 0:2

73e minuut.
Madarász bereikt de bal nog maar net als eerste. Gosztola onderschept slim de pass. Gosztola speelt de bal door. Eröz rent richting de bal. Eröz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Göröcs probeert naar een medespeler te passen. Szendrei onderschept slim de pass. Eröz rent richting de bal. Eröz haalt uit met een fantastische trap. Cseh probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Szendrei bereikt de bal nog maar net als eerste. Szendrei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Göröcs zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Roncada geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: .................. 54%, VRG. SZLO FC 46%.
.................. - VRG. SZLO FC 0:2