Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Swedish Forest Academy Rózsakert FC
Normal Tactiek off
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten average
weak Passen average
poor Verdedigen weak


10e minuut.
Moldován is nu in balbezit. Pintácsi passt de bal met de wreef. Andreiescu rent richting de bal. Márialigeti verovert de bal door een tackle van achteren. Márialigeti schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Frei rent richting de bal. Frei passt de bal in één keer door. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzichristos verovert de bal door een tackle van achteren. Chatzichristos geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Diaw geeft de bal voor. Chatzichristos is nu in balbezit. Chatzichristos geeft de bal voor. Kazinczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinczy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Hegyháti de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 0:1

32e minuut.
Hegyháti bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyháti geeft de bal voor. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Kazinczy verovert de bal door een tackle van achteren. Kazinczy geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Klungelig pakt Varjas de bal. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Varjas begaat een overtreding. Varjas krijgt een gele kaart. Kiskapusi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kocsis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Márialigeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Diaw begaat een overtreding. Márialigeti wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Márialigeti kan niet meer verder spelen. Somfalvi komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Kocsis verovert de bal door een tackle van achteren. Varjas onderschept slim de pass. Varjas passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Dahlmaier de bal. Dahlmaier draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 0:2

39e minuut.
Kiskapusi probeert naar een medespeler te passen. Kristófersson rent richting de bal. Kristófersson passt de bal zonder na te denken. Dahlmaier rent richting de bal. Dahlmaier draait met de bal, schiet en ... Demeter bokst de bal weg.

43e minuut.
Varjas rent richting de bal. Varjas geeft een hoge lob. Daar is Valentényi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristófersson rent richting de bal. Kristófersson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 0:3

45e minuut.
Klungelig pakt Kiskapusi de bal. Kiskapusi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Somfalvi de bal. Dahlmaier rent richting de bal. Dahlmaier haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Forest Academy 68%, Rózsakert FC 32%.
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 0:3

54e minuut.
Daar is Chatzichristos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chatzichristos geeft een lange en hoge pass. Habuczki is nu in balbezit. Kristófersson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristófersson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Moldován met een sublieme pass. Kazinczy rent richting de bal. Kazinczy met een sublieme pass. Dahlmaier is nu in balbezit. Dahlmaier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Diaw rent richting de bal. Diaw geeft een lange en hoge pass. Daar is Habuczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kristófersson is nu in balbezit. Kristófersson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Inworp. Fouque komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Chatzichristos de bal. Kiskapusi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzichristos begaat een overtreding. Chatzichristos krijgt een gele kaart. Kiskapusi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Kiskapusi kan niet meer verder spelen.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kerkai neemt de hoekschop. Klungelig pakt Diaw de bal. Moldován bereikt de bal nog maar net als eerste. Moldován haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 1:3

85e minuut.
Varjas is nu in balbezit. Varjas probeert naar een medespeler te passen. Kristófersson rent richting de bal. Kristófersson schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 1:4

86e minuut.
Dahlmaier verovert de bal door een tackle van achteren. Dahlmaier passt de bal zonder na te denken. Frei is nu in balbezit. Kristófersson verovert de bal door een tackle van achteren. Kristófersson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Swedish Forest Academy 66%, Rózsakert FC 34%.
Swedish Forest Academy - Rózsakert FC 1:5