Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-07 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: InterMI Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2495
InterMI Csak a csoki!
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 21.9
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Raffay verovert de bal door een tackle van achteren. Raffay geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Réczi de bal. Mikó is nu in balbezit. Mikó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Vámosi is nu in balbezit. Vámosi geeft een hoge lob. Vitányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkey onderschept slim de pass. Lenkey schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
InterMI - Csak a csoki! 0:1

21e minuut.
Sass heeft problemen om de bal te vangen. Konok onderschept slim de pass. Fenyőházi begaat een overtreding. Fenyőházi krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Klungelig pakt Zsengellér de bal. Vitányi is nu in balbezit. Zsengellér maakt een afschuwelijke overtreding. Zsengellér krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Bakk kopt de bal weg. Gilicz probeert de bal met de borst te controleren. Gilicz met een sublieme pass. Margitay bereikt de bal nog maar net als eerste. Margitay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Margitay verovert de bal door een tackle van achteren. Margitay met een sublieme pass. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó draait met de bal, schiet en ... Breznay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterMI 48%, Csak a csoki! 52%.
InterMI - Csak a csoki! 0:1

48e minuut.
Raffay bereikt de bal nog maar net als eerste. Raffay geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Kövér de bal onder controle te krijgen. Mikó rent richting de bal. Mikó schiet op doel. Breznay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Sztipánovics verovert de bal door een tackle van achteren. Sztipánovics probeert naar een medespeler te passen. Lenkey heeft problemen om de bal te vangen. Kövér rent richting de bal. Kövér draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
InterMI - Csak a csoki! 0:2

88e minuut.
Réczi heeft problemen om de bal te vangen. Margitay rent richting de bal. Margitay speelt de bal door. Mikó bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikó haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: InterMI 46%, Csak a csoki! 54%.
InterMI - Csak a csoki! 0:2