Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-08-04 18:27
  • Competitiewedstrijd: Megye I.08
  • Stadion: Tipitopi Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2780
Tipitopi Csak a csoki!
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 23.4
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


10e minuut.
Réti onderschept slim de pass. Klungelig pakt Zsengellér de bal. Zsengellér met een sublieme pass. Lenkey bereikt de bal nog maar net als eerste. Lenkey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Kaszás kopt de bal weg. Klungelig pakt Vámosi de bal. Vámosi geeft een lange en hoge pass. Lenkey is nu in balbezit. Lenkey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Sztipánovics is nu in balbezit. Kaszás onderschept slim de pass. Kvasz is nu in balbezit. Kaszás is nu in balbezit. Kaszás haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Sztipánovics kopt de bal weg. Zsengellér bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz rent richting de bal. Kvasz schiet op doel. Kaszás probeert de bal aan de voet te houden. Breznay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Csak a csoki! 1:0

43e minuut.
Baticz geeft de bal voor. Réczi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás onderschept slim de pass. Kvasz rent richting de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 59%, Csak a csoki! 41%.
Tipitopi - Csak a csoki! 1:0

55e minuut.
Baticz probeert de bal met de borst te controleren. Kövér verovert de bal door een tackle van achteren. Kövér probeert naar een medespeler te passen. Lenkey rent richting de bal. Lenkey schiet op doel. Török kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tipitopi - Csak a csoki! 1:1

59e minuut.
Becser met de inworp. Zsengellér is nu in balbezit. Zsengellér met een sublieme pass. Lenkey rent richting de bal. Lenkey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Daar is Huszár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kövér rent richting de bal. Huszár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kövér onderschept slim de pass. Kövér schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Réti probeert naar een medespeler te passen. Csikai is nu in balbezit. Csikai speelt de bal door. Klungelig pakt Kvasz de bal. Kvasz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Becser rent richting de bal. Kaszás is nu in balbezit. Becser begaat een overtreding. Becser krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Becser is nu in balbezit. Kaszás is nu in balbezit. Kaszás draait met de bal, schiet en ... Kvasz krijgt zijn hoofd ertegen. Breznay bokst de bal weg.

78e minuut.
Baticz heeft problemen om de bal te vangen. Baticz geeft een hoge lob. Kvasz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kvasz haalt uit met een fantastische trap. Sztipánovics probeert de bal aan de voet te houden. Breznay bokst de bal weg.

85e minuut.
Réczi met een sublieme pass. Réti heeft problemen om de bal te vangen. Réti geeft de bal voor. Kaszás bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaszás schiet op doel. Breznay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Tipitopi - Csak a csoki! 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tipitopi 39%, Csak a csoki! 61%.
Tipitopi - Csak a csoki! 2:1