Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Arsenal Wenger FC Csanádapáca
Attack Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
23 gemiddelde waardering 18.8
weak Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarlós bereikt de bal nog maar net als eerste. Vékey bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenei haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lassan is nu in balbezit. Lassan geeft een lange en hoge pass. Daar is Babó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gróf rent richting de bal. Gróf schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kürti passt de bal met de wreef. Lassan is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Juhos. Juhos krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Nozicska onderschept slim de pass. Lassan geeft de bal voor. Szentmiklósi heeft problemen om de bal te vangen. Für is nu in balbezit. Für draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Wenger - FC Csanádapáca 1:0

16e minuut.
Sápi heeft problemen om de bal te vangen. Für is nu in balbezit. Sápi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sápi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Jeszenszky is nu in balbezit. Sápi is nu in balbezit. Jeszenszky is nu in balbezit. Sápi rent richting de bal. Sápi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Lassan probeert naar een medespeler te passen. Kürti is nu in balbezit. Kürti geeft de bal voor. Gróf bereikt de bal nog maar net als eerste. Gróf geeft een lange en hoge pass. Szita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

36e minuut.
Gróf onderschept slim de pass. Gróf speelt de bal door. Daar is Szentmiklósi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Jenei speelt de bal door. Sarlós is nu in balbezit. Sarlós passt de bal in één keer door. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 40%, FC Csanádapáca 60%.
Arsenal Wenger - FC Csanádapáca 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Vékey de bal. Jenei is nu in balbezit. Sarlós met een sublieme pass. Für bereikt de bal nog maar net als eerste. Für haalt uit met een fantastische trap. Szita kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Wenger 52%, FC Csanádapáca 48%.
Arsenal Wenger - FC Csanádapáca 1:0