Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rózsakert FC sinter fc
off Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
39.5 gemiddelde waardering 16.5
solid Schieten poor
good Passen hopeless
adequate Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Kazinczy met een sublieme pass. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy met een sublieme pass. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Garamvölgyi met een harde bal richting middenveld. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy geeft een lange en hoge pass. Mészáros is nu in balbezit. Mészáros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Krúdy rent richting de bal. Krúdy geeft een hoge lob. Garamvölgyi probeert naar een medespeler te passen. Krúdy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Krúdy geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

19e minuut.
Saudabaev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lászka is nu in balbezit. Lászka geeft de bal voor. Liptay rent richting de bal. Liptay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Gruborovics rent richting de bal. Krúdy onderschept slim de pass. Krúdy met een sublieme pass. Liptay rent richting de bal. Liptay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - sinter fc 1:0

26e minuut.
Saudabaev onderschept slim de pass. Saudabaev geeft een hoge lob. Daar is Brezovcsik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mészáros rent richting de bal. Mészáros schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Feczesin probeert de bal met de borst te controleren. Göndör probeert naar een medespeler te passen. Brezovcsik is nu in balbezit. Mészáros onderschept slim de pass. Mészáros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Krúdy kopt de bal weg. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Jávor. Liptay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lászka neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Garamvölgyi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Garamvölgyi trapt de bal weg van het doel. Gruborovics kopt de bal weg. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - sinter fc 2:0

45e minuut.
Liptay rent richting de bal. Liptay passt de bal met de wreef. Mészáros is nu in balbezit. Mészáros draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Brezovcsik de bal onder controle te krijgen. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 25%, sinter fc 75%.
Rózsakert FC - sinter fc 2:0

53e minuut.
Makovi rent richting de bal. Makovi passt de bal in één keer door. Liptay is nu in balbezit. Liptay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Saudabaev kopt de bal weg. Lászka geeft een hoge lob. Klungelig pakt Jávor de bal. Liptay rent richting de bal. Liptay draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Lászka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lászka geeft de bal voor. Liptay is nu in balbezit. Liptay haalt uit met een fantastische trap. Garamvölgyi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - sinter fc 3:0

68e minuut.
Lászka probeert naar een medespeler te passen. Jávor bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay verovert de bal door een tackle van achteren. Mészáros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészáros draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Makovi rent richting de bal. Krúdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Krúdy passt de bal in één keer door. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Garamvölgyi speelt de bal door. Krúdy kopt de bal weg. Daar is Jávor, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liptay is nu in balbezit. Liptay haalt uit met een fantastische trap. Garamvölgyi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Krúdy met de inworp. Liptay bereikt de bal nog maar net als eerste. Liptay geeft de bal voor. Mészáros bereikt de bal nog maar net als eerste. Mészáros haalt uit met een fantastische trap. Garamvölgyi bokst de bal weg. Daar is Liptay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liptay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rózsakert FC - sinter fc 4:0

90e minuut.
Brezovcsik met een harde bal richting middenveld. Krúdy heeft problemen om de bal te vangen. Krúdy kopt de bal weg. Liptay rent richting de bal. Liptay geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rózsakert FC 24%, sinter fc 76%.
Rózsakert FC - sinter fc 4:0