Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Becskereki Gulya Sasfiókák FC
jebe kevu Tactiek 532
46% Balbezit 54%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.5 gemiddelde waardering 51.9
good Schieten excellent
good Passen solid
very good Verdedigen good


3e minuut.
Sanchís rent richting de bal. Makatindu onderschept slim de pass. Makatindu passt de bal met de wreef. Agnes heeft problemen om de bal te vangen. Agnes draait met de bal, schiet en ... Babuscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Xuân Khoa rent richting de bal. Lugović onderschept slim de pass. Lugović probeert naar een medespeler te passen. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes schiet op doel. Babuscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Płatosz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Agnes kopt de bal weg. Pecoraro rent richting de bal. Lugović rent richting de bal. Lugović draait met de bal, schiet en ... Babuscio bokst de bal weg.

15e minuut.
Pecoraro is nu in balbezit. Pecoraro met een sublieme pass. Klungelig pakt Xuân Khoa de bal. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Fock passt de bal in één keer door. Lăzărescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Quesada rent richting de bal. Lăzărescu verovert de bal door een tackle van achteren. Lăzărescu draait met de bal, schiet en ... Romero Monteagudo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Makatindu passt de bal met de wreef. Rastellini rent richting de bal. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Sanchís kopt de bal weg. Lăzărescu rent richting de bal. Met opzet legt Makatindu zijn tegenspeler op de grond. Makatindu krijgt een gele kaart. Lăzărescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Lăzărescu kan niet meer verder spelen. Stramowski komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Makatindu speelt de bal door. Agnes rent richting de bal. Agnes passt de bal zonder na te denken. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 67%, Sasfiókák FC 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Becskereki Gulya - Sasfiókák FC 0:0

51e minuut.
Siriwiboon heeft problemen om de bal te vangen. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Siriwiboon begaat een overtreding. Siriwiboon krijgt een gele kaart. Agnes wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Agnes kan niet meer verder spelen. Pérez García komt het veld opgelopen.

59e minuut.
Edge bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović onderschept slim de pass. Lugović passt de bal zonder na te denken. Pérez García is nu in balbezit. Pérez García schiet op doel. Babuscio bokst de bal weg.

64e minuut.
Płatosz geeft de bal voor. Xuân Khoa speelt de bal door. Daar is Pecoraro, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Viehweg geeft de bal voor. Makatindu rent richting de bal. Makatindu passt de bal met de wreef. Lugović rent richting de bal. Lugović schiet op doel. Babuscio verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Inworp. Kushev met een snelle inworp. Devolz geeft een lange en hoge pass. Matys probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sanchís is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Makatindu verovert de bal door een tackle van achteren. Makatindu speelt de bal door. Lugović is nu in balbezit. Lugović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 61%, Sasfiókák FC 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Becskereki Gulya - Sasfiókák FC 0:0