Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunor fradi RWDD
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.8
slecht Schieten matig
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Tomkovics rent richting de bal. Hegyesi probeert naar een medespeler te passen. Frank bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics onderschept slim de pass. Dugonics schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Daar is Lyka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Csernus is nu in balbezit. Csernus probeert naar een medespeler te passen. Sztanó bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Dugonics kopt de bal weg. Kammer is nu in balbezit. Kammer passt de bal in één keer door. Dugonics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugonics draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Bock met een harde bal richting middenveld. Deutsch heeft problemen om de bal te vangen. Csernus is nu in balbezit. Pálfi verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfi schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Hunor fradi - RWDD 0:1

34e minuut.
Sztanó met een sublieme pass. Klungelig pakt Dugonics de bal. Kanta verovert de bal door een tackle van achteren. Kanta schiet op doel. Hargitai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunor fradi 43%, RWDD 57%.
Hunor fradi - RWDD 0:1

53e minuut.
Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyesi is nu in balbezit. Hegyesi met een sublieme pass. Kántor is nu in balbezit. Kántor geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Klungelig pakt Kántor de bal. Tomkovics tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kántor raakt geblesseerd tijdens het duel. Kántor met een snel genomen vrije trap. Daar is Kanta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gehér rent richting de bal. Kanta verovert de bal door een tackle van achteren. Kanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunor fradi - RWDD 0:2

70e minuut.
Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta verovert de bal door een tackle van achteren. Pálfi heeft problemen om de bal te vangen. Kanta rent richting de bal. Kanta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunor fradi 51%, RWDD 49%.
Hunor fradi - RWDD 0:2