Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.09
  • Stadion: RWDD Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 2015
RWDD Boka FC
Normal Tactiek 2
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
2 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 23.7
weak Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


3e minuut.
Pálfi rent richting de bal. Periguz onderschept slim de pass. Periguz geeft de bal voor. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Bock trapt de bal weg van het doel. Daar is Saskőy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gómez bereikt de bal nog maar net als eerste. Gómez haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Büki geeft een lange en hoge pass. Gómez rent richting de bal. Kammer schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gómez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gómez kan niet meer verder spelen.

20e minuut.
Békési geeft de bal voor. Daar is Füsi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saskőy is nu in balbezit. Füsi verovert de bal door een tackle van achteren. Füsi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Lyka probeert naar een medespeler te passen. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Pintarec zijn tegenspeler op de grond. Pintarec krijgt een gele kaart. Kanta raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

27e minuut.
Frank bereikt de bal nog maar net als eerste. Mikes verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Frank. Frank krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Andrássy passt de bal zonder na te denken. Kántor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor passt de bal met de wreef. Pálfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pálfi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RWDD 26%, Boka FC 74%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
RWDD - Boka FC 0:0

62e minuut.
Mikes passt de bal in één keer door. Brózda rent richting de bal. Saskőy bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda bereikt de bal nog maar net als eerste. Brózda draait met de bal, schiet en ... Bock kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brózda zal de hoekschop nemen. Lyka probeert de bal met de borst te controleren. Füsi rent richting de bal. Füsi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
RWDD - Boka FC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: RWDD 51%, Boka FC 49%.
RWDD - Boka FC 0:1