Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hunor fradi Gyimi FC 2022
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
48% Spel op eigen helft 52%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 19
poor Schieten average
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Martonyi passt de bal met de wreef. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics passt de bal zonder na te denken. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hunor fradi - Gyimi FC 2022 1:0

16e minuut.
Németh is nu in balbezit. Preisinger is nu in balbezit. Dugonics maakt een afschuwelijke overtreding. Dugonics krijgt een gele kaart.

21e minuut.
Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehér rent richting de bal. Preisinger verovert de bal door een tackle van achteren. Preisinger draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Böröndi met een sublieme pass. Preisinger is nu in balbezit. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Németh is nu in balbezit. Németh passt de bal in één keer door. Fényes speelt de bal door. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Csernus is nu in balbezit. Németh onderschept slim de pass. Németh probeert naar een medespeler te passen. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Preisinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Németh rent richting de bal. Preisinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh is nu in balbezit. Németh draait met de bal, schiet en ... Hargitai werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunor fradi 51%, Gyimi FC 2022 49%.
Hunor fradi - Gyimi FC 2022 1:0

46e minuut.
Daar is Németh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Németh passt de bal in één keer door. Udvaros rent richting de bal. Martonyi onderschept slim de pass. Martonyi geeft een hoge lob. Paal!

47e minuut.
Preisinger kopt de bal weg. Böröndi rent richting de bal. Böröndi met een sublieme pass. Klungelig pakt Németh de bal. Németh schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Csernus speelt de bal door. Dugonics is nu in balbezit. Dugonics met een sublieme pass. Sztanó is nu in balbezit. Sztanó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Fényes haalt uit met een fantastische trap. Ruzsa kopt de bal weg. Gehér heeft problemen om de bal te vangen. Németh bereikt de bal nog maar net als eerste. Németh draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hunor fradi - Gyimi FC 2022 1:1

60e minuut.
Gehér bereikt de bal nog maar net als eerste. Gehér geeft de bal voor. Csernus bereikt de bal nog maar net als eerste. Csernus passt de bal in één keer door. Dugonics met een sublieme pass. Vámosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Galaschek verovert de bal door een tackle van achteren. Galaschek probeert naar een medespeler te passen. Sztanó rent richting de bal. Sztanó schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Bausz geeft een hoge lob. Böröndi kopt de bal weg. Ruzsa probeert de bal aan de voet te houden. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Klungelig pakt Hegyesi de bal. Hegyesi geeft de bal voor. Fényes kopt de bal weg. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Galaschek geeft een hoge lob. Németh heeft problemen om de bal te vangen. Németh passt de bal zonder na te denken. Preisinger is nu in balbezit. Preisinger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dugonics probeert naar een medespeler te passen. Sárvári heeft problemen om de bal te vangen. Bausz rent richting de bal. Sztanó onderschept slim de pass. Sztanó haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hunor fradi 46%, Gyimi FC 2022 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Hunor fradi - Gyimi FC 2022 1:1