Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Becskereki Gulya HB. SEAT FFC
jebe kevu Tactiek 532
56% Balbezit 44%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.9 gemiddelde waardering 29.3
solid Schieten average
adequate Passen adequate
solid Verdedigen average


9e minuut.
Vámos kopt de bal weg. Daar is Klir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís draait met de bal, schiet en ... Abdulov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 1:0

12e minuut.
Edge passt de bal zonder na te denken. Vámos is nu in balbezit. Vámos passt de bal zonder na te denken. Sanchís rent richting de bal. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Siriwiboon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Edge de bal. Durazzi is nu in balbezit. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Cioară probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Edge kopt de bal weg. Dzsudzsák probeert de bal aan de voet te houden. Vámos is nu in balbezit. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís draait met de bal, schiet en ... Abdulov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 2:0

27e minuut.
Devolz geeft een hoge lob. Daar is Klir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Xuân Khoa bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuân Khoa passt de bal zonder na te denken. Klir heeft problemen om de bal te vangen. Vámos verovert de bal door een tackle van achteren. Vámos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 3:0

31e minuut.
Daar is Devolz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Devolz met een sublieme pass. Vámos is nu in balbezit. Vámos draait met de bal, schiet en ... Abdulov maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 4:0

33e minuut.
Sanchís is nu in balbezit. Rudić is nu in balbezit. Sanchís verovert de bal door een tackle van achteren. Sanchís geeft een hoge lob. Vámos maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Vámos rent richting de bal. Cioară verovert de bal door een tackle van achteren. Cioară speelt de bal door. Jacobs bereikt de bal nog maar net als eerste. Jacobs schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 33%, HB. SEAT FFC 67%.
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 4:0

49e minuut.
Rudić geeft een hoge lob. Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Vámos is nu in balbezit. Vámos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Xuân Khoa geeft een hoge lob. Sanchís rent richting de bal. Sanchís passt de bal zonder na te denken. Vámos rent richting de bal. Vámos schiet op doel. Abdulov bokst de bal weg. Klungelig pakt Klir de bal. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 5:0

78e minuut.
Rubio Iniesta onderschept slim de pass. Rubio Iniesta passt de bal in één keer door. Siriwiboon geeft de bal voor. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Nádasdy is nu in balbezit. Nádasdy passt de bal zonder na te denken. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos schiet op doel. Abdulov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 6:0

82e minuut.
Dzsudzsák raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Seye komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Edge probeert naar een medespeler te passen. Nádasdy bereikt de bal nog maar net als eerste. Nádasdy passt de bal in één keer door. Sanchís rent richting de bal. Sanchís schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Becskereki Gulya 29%, HB. SEAT FFC 71%.
Becskereki Gulya - HB. SEAT FFC 7:0