Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sasfiókák FC FC Fehérvár
532 Tactiek 352
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
29 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
50.4 gemiddelde waardering 29.5
uitstekend Schieten matig
solide Passen zwak
goed Verdedigen matig


2e minuut.
Pérez García onderschept slim de pass. Pérez García met een sublieme pass. Makatindu speelt de bal door. Pérez García controleert de bal met de borst. Pérez García haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 1:0

6e minuut.
Pérez García geeft een lange en hoge pass. Lugović heeft problemen om de bal te vangen. Újhelyi is nu in balbezit. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Fáy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 2:0

10e minuut.
Nario passt de bal zonder na te denken. Pérez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Bojtor is nu in balbezit. Pérez García verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez García haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Klungelig pakt Pecoraro de bal. Pecoraro geeft een hoge lob. Urbaniczky probeert de bal met de borst te controleren. Pérez García rent richting de bal. Pérez García draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Újhelyi heeft problemen om de bal te vangen. Lugović rent richting de bal. Lugović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 3:0

26e minuut.
Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García probeert naar een medespeler te passen. Lugović rent richting de bal. Lugović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 4:0

29e minuut.
Makatindu geeft de bal voor. Klungelig pakt Újhelyi de bal. Lugović rent richting de bal. Lugović schiet op doel. Na een snelle pass probeert Újhelyi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Quesada geeft de bal voor. Urbaniczky kopt de bal weg. Daar is Makatindu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugović rent richting de bal. Lugović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 5:0

37e minuut.
Urbaniczky geeft een lange en hoge pass. Nario kopt de bal weg. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ... Laluska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 6:0

41e minuut.
Bojtor rent richting de bal. Makatindu onderschept slim de pass. Makatindu met een sublieme pass. Pérez García rent richting de bal. Pérez García schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Płatosz geeft een hoge lob. Újhelyi rent richting de bal. Lugović onderschept slim de pass. Lugović haalt uit met een fantastische trap. Laluska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasfiókák FC 29%, FC Fehérvár 71%.
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 7:0

48e minuut.
Makatindu passt de bal met de wreef. Płatosz speelt de bal door. Nario geeft een lange en hoge pass. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ... Laluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Płatosz neemt de hoekschop. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 8:0

53e minuut.
Pecoraro speelt de bal door. Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makatindu passt de bal met de wreef. Pérez García heeft problemen om de bal te vangen. Pérez García draait met de bal, schiet en ... Laluska verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Nario heeft problemen om de bal te vangen. Nario probeert naar een medespeler te passen. Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García rent richting de bal. Pérez García draait met de bal, schiet en ... Laluska kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
Persakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Persakis geeft een lange en hoge pass. Daar is Pérez García, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pérez García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 9:0

63e minuut.
Na een snelle pass probeert Domján de bal onder controle te krijgen. Persakis probeert naar een medespeler te passen. Makatindu probeert naar een medespeler te passen. Pérez García rent richting de bal. Pérez García schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Płatosz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Makatindu verovert de bal door een tackle van achteren. Makatindu geeft de bal voor. Pérez García is nu in balbezit. Pérez García schiet op doel. Laluska werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 10:0

71e minuut.
Pecoraro passt de bal in één keer door. Makatindu rent richting de bal. Makatindu passt de bal zonder na te denken. Lugović is nu in balbezit. Lugović draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Fáy de bal. Pérez García is nu in balbezit. Pérez García schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 11:0

75e minuut.
Płatosz is nu in balbezit. Płatosz met een sublieme pass. Makatindu met een sublieme pass. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 12:0

78e minuut.
Viehweg met een sublieme pass. Quesada rent richting de bal. Quesada probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lugović de bal. Lugović geeft een lange en hoge pass. Laluska probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Pecoraro geeft de bal voor. Urbaniczky kopt de bal weg. Bojtor heeft problemen om de bal te vangen. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Daar is Lugović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lugović probeert naar een medespeler te passen. Makatindu is nu in balbezit. Pérez García is nu in balbezit. Pérez García schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Pecoraro probeert naar een medespeler te passen. Újhelyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović haalt uit met een fantastische trap. Laluska probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 13:0

88e minuut.
Lugović is nu in balbezit. Lugović passt de bal in één keer door. Persakis is nu in balbezit. Persakis speelt de bal door. Makatindu geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pérez García rent richting de bal. Urbaniczky rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pérez García. Pérez García krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sasfiókák FC 19%, FC Fehérvár 81%.
Sasfiókák FC - FC Fehérvár 13:0