Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gyimi FC 2022 Becskereki Gulya
Normal Tactiek jebe kevu
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 48.4
weak Schieten solid
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen good


6e minuut.
Klungelig pakt Németh de bal. Lăzărescu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Németh. Németh krijgt een gele kaart. Lăzărescu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Lăzărescu kan niet meer verder spelen. Vámos komt het veld opgelopen. Pacheco met een snel genomen vrije trap. Sanchís springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Salacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Salacz geeft een lange en hoge pass. Németh controleert de bal met de borst. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Sanchís krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Devolz passt de bal zonder na te denken. Vámos is nu in balbezit. Fock met een sublieme pass. Sanchís rent richting de bal. Sanchís schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís passt de bal in één keer door. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Daar is Böröndi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Böröndi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Böröndi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Sanchís is nu in balbezit. Böröndi onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Devolz zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Vámos de bal. Vámosi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Vámos rent richting de bal. Vámos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Becskereki Gulya 0:1

27e minuut.
Rastellini geeft een lange en hoge pass. Sanchís kopt de bal weg. Bausz bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos onderschept slim de pass. Vámos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Salacz rent richting de bal. Sanchís verovert de bal door een tackle van achteren. Fock probeert naar een medespeler te passen. Vámos is nu in balbezit. Vámos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Edge rent richting de bal. Edge geeft de bal voor. Klungelig pakt Bausz de bal. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Becskereki Gulya 0:2

37e minuut.
Xuân Khoa geeft een hoge lob. Devolz speelt de bal door. Sanchís rent richting de bal. Sanchís haalt uit met een fantastische trap. Sárvári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Devolz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vámos rent richting de bal. Vámos schiet op doel. Vámosi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Edge heeft problemen om de bal te vangen. Edge met een sublieme pass. Udvaros rent richting de bal. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos passt de bal in één keer door. Vámosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyimi FC 2022 83%, Becskereki Gulya 17%.
Gyimi FC 2022 - Becskereki Gulya 0:2

48e minuut.
Kushev met de inworp. Devolz geeft een hoge lob. Udvaros kopt de bal weg. Klungelig pakt Pacheco de bal. Pacheco geeft de bal voor. Vámosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Fock geeft een hoge lob. Vámosi speelt de bal door. Németh kopt de bal weg. Vámos rent richting de bal. Vámos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Becskereki Gulya 0:3

58e minuut.
Németh is nu in balbezit. Fock onderschept slim de pass. Fock geeft een hoge lob. Sanchís is nu in balbezit. Sanchís draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Salacz de bal. Edge verovert de bal door een tackle van achteren. Edge passt de bal zonder na te denken. Vámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Vámos haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Edge kopt de bal weg. Fock met een sublieme pass. Klungelig pakt Sárvári de bal. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

78e minuut.
Sanchís probeert de bal aan de voet te houden. Edge rent richting de bal. Edge met een sublieme pass. Vámos rent richting de bal. Vámos geeft een hoge lob. Vámosi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Edge neemt de hoekschop. Fock rent richting de bal. Sanchís bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchís draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Sanchís kopt de bal weg. Edge probeert de bal aan de voet te houden. Udvaros rent richting de bal. Edge onderschept slim de pass. Edge geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

88e minuut.
Sanchís rent richting de bal. Fock rent richting de bal. Vámos is nu in balbezit. Vámos haalt uit met een fantastische trap. Vámosi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Gyimi FC 2022 - Becskereki Gulya 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gyimi FC 2022 82%, Becskereki Gulya 18%.
Gyimi FC 2022 - Becskereki Gulya 0:4