Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neutraliz Football Club RWDD
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.1 gemiddelde waardering 20.6
slecht Schieten matig
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Saskőy met een sublieme pass. Klungelig pakt Lyka de bal. Lyka passt de bal in één keer door. Kanta is nu in balbezit. Kanta draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Pálfi kopt de bal weg. Kanta is nu in balbezit. Országh bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanta onderschept slim de pass. Kanta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neutraliz Football Club - RWDD 0:1

11e minuut.
Frank passt de bal in één keer door. Daar is Saskőy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Magos bereikt de bal nog maar net als eerste. Medgyessy is nu in balbezit. Medgyessy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Országh met een sublieme pass. Medgyessy rent richting de bal. Lyka rent richting de bal. Medgyessy onderschept slim de pass. Medgyessy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Budovinszky met een sublieme pass. Inworp. Frank met de inworp. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi geeft een lange en hoge pass. Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Budovinszky rent richting de bal. Budovinszky passt de bal in één keer door. Országh speelt de bal door. Klungelig pakt Medgyessy de bal. Medgyessy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Andrássy verovert de bal door een tackle van achteren. Andrássy geeft een hoge lob. Volenszki controleert de bal met de borst. Kanta onderschept slim de pass. Kanta draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Saskőy geeft een lange en hoge pass. Tajthy probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Medgyessy rent richting de bal. Medgyessy draait met de bal, schiet en ... Bock werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Daar is Medgyessy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Medgyessy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz Football Club 49%, RWDD 51%.
Neutraliz Football Club - RWDD 0:1

50e minuut.
Lyka kopt de bal weg. Pálfi heeft problemen om de bal te vangen. Szoboszlay rent richting de bal. Pálfi is nu in balbezit. Pálfi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
Budovinszky geeft een hoge lob. Medgyessy rent richting de bal. Kammer is nu in balbezit. Medgyessy verovert de bal door een tackle van achteren. Medgyessy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neutraliz Football Club 61%, RWDD 39%.
Neutraliz Football Club - RWDD 0:1