Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Barbarians Sasfiókák FC
Normal Tactiek 532
37% Balbezit 63%
84% Spel op eigen helft 16%
0 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 47.4
weak Schieten excellent
unsatisfactory Passen good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Agnes passt de bal in één keer door. Lugović rent richting de bal. Kuti is nu in balbezit. Lugović onderschept slim de pass. Lugović haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pecoraro passt de bal zonder na te denken. Makatindu heeft problemen om de bal te vangen. Makatindu passt de bal met de wreef. Lugović rent richting de bal. Lugović schiet op doel. Jäkl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Sántha de bal. Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović haalt uit met een fantastische trap. Jäkl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Agnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agnes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:1

14e minuut.
Makatindu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lugović de bal. Röst rent richting de bal. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović schiet op doel. De bal raakt de paal. Jäkl maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:2

15e minuut.
Ivanics met een sublieme pass. Inworp. Płatosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agnes is nu in balbezit. Agnes geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fényes bereikt de bal nog maar net als eerste. Płatosz onderschept slim de pass. Płatosz met een sublieme pass. Klungelig pakt Agnes de bal. Płatosz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:3

21e minuut.
Röst speelt de bal door. Klungelig pakt Pecoraro de bal. Pecoraro met een sublieme pass. Płatosz rent richting de bal. Płatosz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Nario is nu in balbezit. Nario passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Agnes de bal. Agnes schiet op doel. Na een snelle pass probeert Kuti de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:4

26e minuut.
Kuti geeft een hoge lob. Makatindu kopt de bal weg. Lugović heeft problemen om de bal te vangen. Lugović schiet op doel. Sántha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Agnes geeft een lange en hoge pass. Lugović probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Makatindu is nu in balbezit. Makatindu geeft een lange en hoge pass. Agnes maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Nario kopt de bal weg. Makatindu rent richting de bal. Makatindu geeft een lange en hoge pass. Agnes maakt een snoekduik en kopt de bal. Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:5

34e minuut.
Makatindu is nu in balbezit. Makatindu geeft de bal voor. Daar is Agnes, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agnes haalt uit met een fantastische trap. Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Makatindu is nu in balbezit. Makatindu probeert naar een medespeler te passen. Agnes rent richting de bal. Agnes haalt uit met een fantastische trap. Jäkl maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:6

38e minuut.
Płatosz verovert de bal door een tackle van achteren. Płatosz passt de bal met de wreef. Sántha rent richting de bal. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:7

39e minuut.
Lugović bereikt de bal nog maar net als eerste. Lugović passt de bal zonder na te denken. Agnes rent richting de bal. Agnes schiet op doel. Kuti probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

40e minuut.
Kuti geeft de bal voor. Inworp. Płatosz met een snelle inworp. Agnes geeft een lange en hoge pass. Lugović rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Persakis geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Lugović de bal. Lugović schiet op doel. Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:8

44e minuut.
Makatindu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Persakis de bal. Persakis geeft een lange en hoge pass. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbarians 77%, Sasfiókák FC 23%.
Barbarians - Sasfiókák FC 0:8

47e minuut.
Agnes is nu in balbezit. Agnes passt de bal met de wreef. Lugović is nu in balbezit. Makatindu bereikt de bal nog maar net als eerste. Makatindu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:9

52e minuut.
Lugović heeft problemen om de bal te vangen. Sántha is nu in balbezit. Lugović verovert de bal door een tackle van achteren. Lugović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:10

53e minuut.
Persakis onderschept slim de pass. Persakis speelt de bal door. Agnes rent richting de bal. Agnes schiet op doel. Jäkl probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Makatindu raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pérez García komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Nikházi bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García onderschept slim de pass. Pérez García probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Agnes de bal. Agnes draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Nario kopt de bal weg. Daar is Kuti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Agnes bereikt de bal nog maar net als eerste. Agnes heeft problemen om de bal te vangen. Agnes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Pecoraro met een sublieme pass. Persakis rent richting de bal. Persakis geeft een hoge lob. Agnes is nu in balbezit. Agnes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Agnes is nu in balbezit. Agnes haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:11

67e minuut.
Nyúl speelt de bal door. Klungelig pakt Agnes de bal. Agnes schiet op doel. Jäkl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lugović rent richting de bal. Lugović draait met de bal, schiet en ... Jäkl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:12

72e minuut.
Agnes rent richting de bal. Kuti legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Agnes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Agnes kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Jäkl werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:13

74e minuut.
Nario bereikt de bal nog maar net als eerste. Nario passt de bal in één keer door. Agnes heeft problemen om de bal te vangen. Agnes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:14

75e minuut.
Ivanics is nu in balbezit. Agnes onderschept slim de pass. Agnes passt de bal zonder na te denken. Lugović rent richting de bal. Lugović schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Pecoraro passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Persakis de bal. Persakis met een sublieme pass. Lugović rent richting de bal. Lugović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:15

79e minuut.
Nario is nu in balbezit. Nario passt de bal zonder na te denken. Nikházi controleert de bal met de borst. Agnes rent richting de bal. Agnes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Nario verovert de bal door een tackle van achteren. Pérez García bereikt de bal nog maar net als eerste. Pérez García passt de bal met de wreef. Lugović rent richting de bal. Lugović schiet op doel. Jäkl kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Barbarians - Sasfiókák FC 0:16

90e minuut.
Lugović rent richting de bal. Lugović passt de bal in één keer door. Agnes is nu in balbezit. Agnes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kuti de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Barbarians 91%, Sasfiókák FC 9%.
Barbarians - Sasfiókák FC 0:16