Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.10
  • Stadion: Esély SE Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 8398
Esély SE Henry és Cicája SC
Marci433v1 Tactiek henrytaktika
41% Balbezit 59%
75% Spel op eigen helft 25%
3 Doelpogingen 21
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
2 Buitenspel 3
27.7 gemiddelde waardering 46.1
matig Schieten uitstekend
waardeloos Passen matig
zwak Verdedigen goed


3e minuut.
Virágh rent richting de bal. Virágh geeft een hoge lob. Gere is nu in balbezit. Gere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:1

5e minuut.
Szentmiklósi onderschept slim de pass. Bede rent richting de bal. Szentmiklósi verovert de bal door een tackle van achteren. Szentmiklósi geeft een hoge lob. Gere krijgt zijn hoofd ertegen. Paal! Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Dézsi verovert de bal door een tackle van achteren. Dézsi probeert naar een medespeler te passen. Paudits rent richting de bal. Paudits haalt uit met een fantastische trap. Mélykúti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Virágh geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bede de bal onder controle te krijgen. Szentmiklósi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szentmiklósi schiet op doel. Gama da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:2

21e minuut.
Szentmiklósi rent richting de bal. Madaras is nu in balbezit. Szentmiklósi maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Szentmiklósi naar de kleedkamers voor een vroege douche.

25e minuut.
Dézsi kopt de bal weg. Virágh bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Jakupcsek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Jakupcsek naar de kleedkamers voor een vroege douche. Virágh is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tarrodi met een snel genomen vrije trap. Gere springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere speelt de bal door. Egervári is nu in balbezit. Egervári haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:3

29e minuut.
Györki is nu in balbezit. Egervári verovert de bal door een tackle van achteren. Egervári passt de bal in één keer door. Daar is Gere, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gere schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Várhidi rent richting de bal. Paudits onderschept slim de pass. Györki is nu in balbezit. Paudits rent richting de bal. Paudits schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Madaras kopt de bal weg. Buitenspel voor Györki. Goede buitenspelval van de verdediging. Pálfi neemt vlug de vrije trap. Gere is nu in balbezit. Gere draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva bokst de bal weg. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:4

36e minuut.
Daar is Gulácsy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gulácsy geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Madaras de bal. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:5

39e minuut.
Virágh is nu in balbezit. Virágh passt de bal zonder na te denken. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere schiet op doel. Gama da Silva werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:6

41e minuut.
Tömöri kopt de bal weg. Várhidi met een sublieme pass. Kövecses rent richting de bal. Virágh onderschept slim de pass. Virágh geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Madaras rent richting de bal. Virágh onderschept slim de pass. Virágh geeft een lange en hoge pass. Egervári rent richting de bal. Egervári draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 72%, Henry és Cicája SC 28%.
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:6

52e minuut.
Virágh met een snelle inworp. Várhidi geeft de bal voor. Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:7

69e minuut.
Madaras passt de bal zonder na te denken. Balajcza kan de bal niet met de borst controleren. Gere rent richting de bal. Gere schiet op doel. Gama da Silva maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Virágh heeft problemen om de bal te vangen. Madaras bereikt de bal nog maar net als eerste. Virágh onderschept slim de pass. Gere rent richting de bal. Gere schiet op doel. Gama da Silva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Virágh zal de hoekschop nemen. Gere is nu in balbezit. Gere haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Várhidi passt de bal met de wreef. Virágh is nu in balbezit. Virágh geeft een lange en hoge pass. Gere geeft een hoge lob. Egervári maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:8

80e minuut.
Dézsi is nu in balbezit. Dézsi geeft een hoge lob. Gere is nu in balbezit. Gere draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:9

81e minuut.
Gere bereikt de bal nog maar net als eerste. Gere passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Óvári de bal. Gere is nu in balbezit. Gere draait met de bal, schiet en ... Gama da Silva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

90e minuut.
Gere passt de bal in één keer door. Egervári is nu in balbezit. Egervári passt de bal met de wreef. Daar is Várhidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Várhidi geeft een hoge lob. Gama da Silva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 79%, Henry és Cicája SC 21%.
Esély SE - Henry és Cicája SC 0:9