Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.10
  • Stadion: Fc Patika Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2852
Fc Patika Komló FootBall Club
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.7 gemiddelde waardering 17.6
hopeloos Schieten hopeloos
slecht Passen matig
hopeloos Verdedigen waardeloos


25e minuut.
Finta schiet op doel. Filep probeert de bal aan de voet te houden. Gyulai springt en kopt de bal. Kósa rent richting de bal. Kósa geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Szrnka is nu in balbezit. Meretei verovert de bal door een tackle van achteren. Meretei met een sublieme pass. Feszler rent richting de bal. Feszler draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Patika - Komló FootBall Club 1:0

34e minuut.
Dankó speelt de bal door. Meretei bereikt de bal nog maar net als eerste. Meretei passt de bal zonder na te denken. Feszler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feszler draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Meretei is nu in balbezit. Csákány onderschept slim de pass. Csákány passt de bal met de wreef. Finta rent richting de bal. Finta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Tőzsér met een sublieme pass. Csákány rent richting de bal. Filep tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filep krijgt een gele kaart. Csákány is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Tőzsér zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Menyhárt kopt de bal weg. Finta heeft problemen om de bal te vangen. Finta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Patika 48%, Komló FootBall Club 52%.
Fc Patika - Komló FootBall Club 1:0

64e minuut.
Na een snelle pass probeert Csoóri de bal onder controle te krijgen. Finta bereikt de bal nog maar net als eerste. Filep begaat een overtreding. Filep krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

66e minuut.
Szrnka probeert naar een medespeler te passen. Finta bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai is nu in balbezit. Finta verovert de bal door een tackle van achteren. Finta haalt uit met een fantastische trap. Vólent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Somorjai bereikt de bal nog maar net als eerste. Somorjai geeft een lange en hoge pass. Zsengellér kopt de bal weg. Kósa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kósa geeft een hoge lob. Vólent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Balázsy speelt de bal door. Finta bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai bereikt de bal nog maar net als eerste. Gyulai draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Vólent met een harde bal richting middenveld. Meretei kopt de bal weg. Daar is Feszler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Feszler draait met de bal, schiet en ... Kriston maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Patika - Komló FootBall Club 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Patika 56%, Komló FootBall Club 44%.
Fc Patika - Komló FootBall Club 2:0