Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
The Spartans FC Bigli FC
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
9 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 14.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Serdült kopt de bal weg. Komoróczy probeert de bal aan de voet te houden. Babos rent richting de bal. Babos schiet op doel. Na een snelle pass probeert Gida de bal onder controle te krijgen. Paal!

9e minuut.
Gida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Vas de bal. Gida bereikt de bal nog maar net als eerste. Vas onderschept slim de pass. Vas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Babos bereikt de bal nog maar net als eerste. Babos draait met de bal, schiet en ... Herényi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spartans FC - Bigli FC 0:1

17e minuut.
Dvéri met een sublieme pass. Szarvas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász onderschept slim de pass. Vadász haalt uit met een fantastische trap. Uhrin probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
The Spartans FC - Bigli FC 1:1

33e minuut.
Klungelig pakt Vadász de bal. Dvéri rent richting de bal. Sipos rent richting de bal. Vadász verovert de bal door een tackle van achteren. Vadász haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Szakál probeert naar een medespeler te passen. Daar is Horák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vlaszák begaat een overtreding. Horák is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Szakál met een snel genomen vrije trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spartans FC 58%, Bigli FC 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
The Spartans FC - Bigli FC 1:1

49e minuut.
Hámori met een sublieme pass. Sunyovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunyovszky passt de bal met de wreef. Dvéri rent richting de bal. Dvéri haalt uit met een fantastische trap. Dobszay bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
The Spartans FC - Bigli FC 2:1

79e minuut.
Andreánszky geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vadász de bal. Vlaszák bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Dvéri met een sublieme pass. Varró rent richting de bal. Varró geeft de bal voor. Vadász bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadász schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: The Spartans FC 35%, Bigli FC 65%.
The Spartans FC - Bigli FC 2:1