Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Lefoglaló Gátfutók Kiskunhalasi Akadémia
Normal Tactiek átállás att
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 40
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.8 gemiddelde waardering 44.8
poor Schieten very good
poor Passen good
poor Verdedigen adequate


1e minuut.
Madaras trapt de bal weg van het doel. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brosch met de inworp. Hatvani rent richting de bal. Hatvani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Csikai is nu in balbezit. Hatvani verovert de bal door een tackle van achteren. Mogyórosi rent richting de bal. Hatvani onderschept slim de pass. Hatvani draait met de bal, schiet en ... Madaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani haalt uit met een fantastische trap. Madaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lefoglaló Gátfutók - Kiskunhalasi Akadémia 0:1

12e minuut.
Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri speelt de bal door. Hatvani rent richting de bal. Hatvani schiet op doel. Madaras probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lefoglaló Gátfutók - Kiskunhalasi Akadémia 0:2

14e minuut.
Vierijärvi verovert de bal door een tackle van achteren. Vierijärvi met een sublieme pass. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Csikai de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tömöri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hatvani maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Brosch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierijärvi is nu in balbezit. Vierijärvi passt de bal in één keer door. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Brosch rent richting de bal. Brosch speelt de bal door. Hatvani heeft problemen om de bal te vangen. Hatvani schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mogyórosi de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Tömöri zal de hoekschop nemen. Hatvani is nu in balbezit. Hatvani haalt uit met een fantastische trap. Kanyó probeert de bal aan de voet te houden. Madaras bokst de bal weg.

20e minuut.
Vierijärvi probeert naar een medespeler te passen. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani passt de bal met de wreef. Tömöri rent richting de bal. Tömöri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Madaras met een harde bal richting middenveld. Pázmándi kopt de bal weg. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Inworp. Trzewiczek met de inworp. Csikai rent richting de bal. Hatvani verovert de bal door een tackle van achteren. Hatvani schiet op doel. Madaras kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Madaras met een sublieme pass. Brosch kopt de bal weg. Klungelig pakt Hatvani de bal. Hatvani schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Vierijärvi passt de bal in één keer door. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Pázmándi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hatvani raakt geblesseerd tijdens het duel. Hatvani neemt de penalty, wat een uithaal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Mogyórosi probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Brosch zal de hoekschop nemen. Daar is Hatvani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hatvani draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lefoglaló Gátfutók 76%, Kiskunhalasi Akadémia 24%.
Lefoglaló Gátfutók - Kiskunhalasi Akadémia 0:2

51e minuut.
Kanyó geeft de bal voor. Tömöri geeft de bal voor. Hatvani rent richting de bal. Hatvani haalt uit met een fantastische trap. Madaras probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hatvani passt de bal in één keer door. Tömöri bereikt de bal nog maar net als eerste. Tömöri met een sublieme pass. Hatvani is nu in balbezit. Hatvani draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Daar is Vierijärvi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierijärvi probeert naar een medespeler te passen. Hatvani is nu in balbezit. Hatvani haalt uit met een fantastische trap. Kanyó probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Vierijärvi rent richting de bal. Vierijärvi passt de bal met de wreef. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani draait met de bal, schiet en ... Madaras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lefoglaló Gátfutók - Kiskunhalasi Akadémia 0:3

68e minuut.
Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Kanyó is nu in balbezit. Hatvani verovert de bal door een tackle van achteren. Hatvani draait met de bal, schiet en ... Madaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lefoglaló Gátfutók - Kiskunhalasi Akadémia 0:4

69e minuut.
Sárvári is nu in balbezit. Hatvani rent richting de bal. Sárvári maakt een afschuwelijke overtreding. Sárvári krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Pázmándi rent richting de bal. Pázmándi geeft een hoge lob. Arató kopt de bal weg. Vierijärvi is nu in balbezit. Vierijärvi haalt uit met een fantastische trap. Madaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Sárvári passt de bal met de wreef. Brosch bereikt de bal nog maar net als eerste. Magasföldi begaat een overtreding. Brosch wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

75e minuut.
Surányi kopt de bal weg. Sárvári bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani onderschept slim de pass. Hatvani schiet op doel. Madaras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lefoglaló Gátfutók - Kiskunhalasi Akadémia 0:5

79e minuut.
Szeverényi probeert naar een medespeler te passen. Tömöri rent richting de bal. Tömöri passt de bal met de wreef. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Csikai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vierijärvi rent richting de bal. Vierijärvi passt de bal zonder na te denken. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Vierijärvi probeert naar een medespeler te passen. Hatvani bereikt de bal nog maar net als eerste. Hatvani passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Brosch de bal. Brosch draait met de bal, schiet en ... Madaras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lefoglaló Gátfutók 82%, Kiskunhalasi Akadémia 18%.
Lefoglaló Gátfutók - Kiskunhalasi Akadémia 0:5