Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.10
  • Stadion: Esély SE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 6173
Esély SE The Spartans FC
Marci433v1 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
18 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.3 gemiddelde waardering 20.1
average Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Györki kopt de bal weg. Paudits bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Kis zijn tegenspeler op de grond. Kis krijgt een gele kaart. Paudits raakt geblesseerd tijdens het duel. Madaras wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - The Spartans FC 1:0

19e minuut.
Balajcza onderschept slim de pass. Balajcza geeft een hoge lob. Madaras probeert de bal aan de voet te houden. Paudits is nu in balbezit. Paudits haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Madaras geeft de bal voor. Varró controleert de bal met de borst. Paudits rent richting de bal. Paudits draait met de bal, schiet en ... Herényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Madaras speelt de bal door. Paudits bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits heeft problemen om de bal te vangen. Paudits schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - The Spartans FC 2:0

29e minuut.
Tömöri rent richting de bal. Tömöri met een sublieme pass. Óvári probeert naar een medespeler te passen. Dvéri is nu in balbezit. Dvéri draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Andreánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Andreánszky speelt de bal door. Óvári met een sublieme pass. Horák bereikt de bal nog maar net als eerste. Horák schiet op doel. Gama da Silva bokst de bal weg. Vadász is nu in balbezit. Vadász draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 55%, The Spartans FC 45%.
Esély SE - The Spartans FC 2:0

52e minuut.
Jakupcsek bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakupcsek geeft een lange en hoge pass. Paudits bereikt de bal nog maar net als eerste. Paudits schiet op doel. Herényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - The Spartans FC 3:0

54e minuut.
Jakupcsek verovert de bal door een tackle van achteren. Jakupcsek passt de bal in één keer door. Paudits rent richting de bal. Paudits draait met de bal, schiet en ... Herényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - The Spartans FC 4:0

59e minuut.
Jakupcsek passt de bal zonder na te denken. Györki heeft problemen om de bal te vangen. Paudits rent richting de bal. Györki heeft problemen om de bal te vangen. Györki schiet op doel. Herényi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Györki bereikt de bal nog maar net als eerste. Györki schiet op doel. Herényi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Esély SE - The Spartans FC 5:0

61e minuut.
Gida geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tömöri met een snelle inworp. Györki bereikt de bal nog maar net als eerste. Györki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gama da Silva trapt de bal weg van het doel. Hámori kopt de bal weg. Vadász is nu in balbezit. Vadász schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hámori passt de bal zonder na te denken. Madaras rent richting de bal. Paudits is nu in balbezit. Györki rent richting de bal. Györki schiet op doel. Herényi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Tömöri met de inworp. Györki rent richting de bal. Györki passt de bal in één keer door. Paudits is nu in balbezit. Paudits draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Varró geeft de bal voor. Kövecses kopt de bal weg. Daar is Szakál, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Madaras is nu in balbezit. Madaras schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Paudits speelt de bal door. Jakupcsek rent richting de bal. Jakupcsek probeert naar een medespeler te passen. Györki rent richting de bal. Györki draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Esély SE 31%, The Spartans FC 69%.
Esély SE - The Spartans FC 5:0