Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faláb Fc. Szakasz FC
442 Tactiek 5-3-2 ROX2
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 44.1
excellent Schieten good
good Passen average
solid Verdedigen solid


14e minuut.
Amaral zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boscán speelt de bal door. Zych is nu in balbezit. Zych geeft de bal voor. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Solner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Csúri is nu in balbezit. Gafa` verovert de bal door een tackle van achteren. Gafa` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Szakasz FC 1:0

19e minuut.
Fóris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fóris geeft de bal voor. Daar is Lankininkas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kuttor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuttor schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 49%, Szakasz FC 51%.
Faláb Fc. - Szakasz FC 1:0

47e minuut.
Révfi kopt de bal weg. Czeczeli bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeczeli met een sublieme pass. Kuttor rent richting de bal. Kuttor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Kuttor raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Wandel komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Zych probeert naar een medespeler te passen. Gencel probeert naar een medespeler te passen. Dienes bereikt de bal nog maar net als eerste. Boscán onderschept slim de pass. Boscán geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat.

51e minuut.
Zych speelt de bal door. Lundberg heeft problemen om de bal te vangen. Czeczeli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lundberg is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lundberg wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Jáger probeert naar een medespeler te passen. Czeczeli rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gencel. Gencel krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tlaga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dienes rent richting de bal. Dienes passt de bal met de wreef. De Wandel bereikt de bal nog maar net als eerste. De Wandel schiet op doel. Rajuncas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Czeczeli speelt de bal door. Fóris bereikt de bal nog maar net als eerste. Fóris met een sublieme pass. De Wandel rent richting de bal. De Wandel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Faláb Fc. - Szakasz FC 1:1

71e minuut.
Csúri is nu in balbezit. Gafa` begaat een overtreding. Csúri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Csúri met een snel genomen vrije trap. Fóris heeft problemen om de bal te vangen. Fóris geeft een hoge lob. De Wandel springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Dunai kopt de bal weg. Gencel rent richting de bal. Dienes onderschept slim de pass. De Wandel is nu in balbezit. De Wandel schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Czeczeli geeft een lange en hoge pass. Lankininkas heeft problemen om de bal te vangen. De Wandel rent richting de bal. De Wandel draait met de bal, schiet en ... Rajuncas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - Szakasz FC 1:2

89e minuut.
Fóris geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lankininkas de bal. De Wandel is nu in balbezit. De Wandel haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 53%, Szakasz FC 47%.
Faláb Fc. - Szakasz FC 1:2