Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Donner FC Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3200
Donner FC Sákájtó FC
3-5-2_Sajat Tactiek S7
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
1 Doelpogingen 23
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.2 gemiddelde waardering 50.8
slecht Schieten uitstekend
slecht Passen solide
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Klungelig pakt Sudár de bal. Kalashnikov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sudár. Sudár krijgt een gele kaart. Kalashnikov raakt geblesseerd tijdens het duel. Kangasmäki met een snel genomen vrije trap. Dukai krijgt zijn hoofd ertegen. Walter werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sultz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sultz geeft de bal voor. Gualdi is nu in balbezit. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Buday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Sultz onderschept slim de pass. Sultz passt de bal met de wreef. Daar is Sainz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sainz geeft een hoge lob. Maiboroda maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Sákájtó FC 0:1

11e minuut.
Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda geeft een hoge lob. Jeffs is nu in balbezit. Judele onderschept slim de pass. Judele schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Sainz rent richting de bal. Sainz passt de bal in één keer door. Sultz met een sublieme pass. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Sudár probeert naar een medespeler te passen. Judele heeft problemen om de bal te vangen. Judele geeft de bal voor. Maiboroda springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Sákájtó FC 0:2

23e minuut.
Sainz verovert de bal door een tackle van achteren. Sainz geeft een lange en hoge pass. Grocholak heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Sákájtó FC 0:3

36e minuut.
Rästa passt de bal met de wreef. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Cavada geeft de bal voor. Inworp. Judele zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rästa geeft de bal voor. Pigniczki springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Judele probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki passt de bal met de wreef. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Buday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Sákájtó FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donner FC 66%, Sákájtó FC 34%.
Donner FC - Sákájtó FC 0:4

47e minuut.
Maiboroda rent richting de bal. Ben Kheder begaat een overtreding. Maiboroda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Judele met een snel genomen vrije trap. Sainz geeft de bal voor. Maiboroda springt en kopt de bal. Buday probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Sultz geeft een lange en hoge pass. Maiboroda is nu in balbezit. Gualdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Kangasmäki bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda passt de bal met de wreef. Pigniczki heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gualdi geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi is nu in balbezit. Sultz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sultz krijgt een gele kaart.

83e minuut.
Sultz geeft een lange en hoge pass. Maiboroda kopt de bal weg. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Sákájtó FC 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donner FC 63%, Sákájtó FC 37%.
Donner FC - Sákájtó FC 0:5