Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-09-01 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Bálint Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2937
Bálint Kiképzett Síkfutók
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Sztankay rent richting de bal. Udvarácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sztankay is nu in balbezit. Sztankay schiet op doel. Újlaky probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Varró kopt de bal weg. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási passt de bal zonder na te denken. Meszesán rent richting de bal. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sztankay bereikt de bal nog maar net als eerste. Udvarácz maakt een afschuwelijke overtreding. Sztankay is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lugosi met een snel genomen vrije trap. Vargha kopt de bal weg. Újlaky bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Vargha zal de hoekschop nemen. Bogár bereikt de bal nog maar net als eerste. Bogár haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Pecze niet meer kan verder spelen. Igaz komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Illyés kopt de bal weg. Klungelig pakt Eszenyi de bal. Sztankay is nu in balbezit. Sztankay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kornai de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lugosi is nu in balbezit. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási passt de bal met de wreef. Meszesán is nu in balbezit. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 48%, Kiképzett Síkfutók 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bálint - Kiképzett Síkfutók 0:0

52e minuut.
Józsi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kovrig met de inworp. Szilvási rent richting de bal. Szilvási geeft de bal voor. Igaz bokst de bal weg.

62e minuut.
Bogár onderschept slim de pass. Bogár probeert naar een medespeler te passen. Kovrig speelt de bal door. Meszesán rent richting de bal. Meszesán schiet op doel. Igaz bokst de bal weg.

66e minuut.
Illyés met een sublieme pass. Udvarácz rent richting de bal. Udvarácz passt de bal zonder na te denken. Meszesán rent richting de bal. Meszesán haalt uit met een fantastische trap. Igaz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Lugosi probeert naar een medespeler te passen. Meszesán rent richting de bal. Illyés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Meszesán is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Drienyovszky komt bij de bal en schiet. Igaz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Drienyovszky verovert de bal door een tackle van achteren. Drienyovszky probeert naar een medespeler te passen. Meretei is nu in balbezit. Meszesán onderschept slim de pass. Meszesán draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 44%, Kiképzett Síkfutók 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bálint - Kiképzett Síkfutók 0:0