Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sákájtó FC Faláb Fc.
S7 Tactiek 442
50% Balbezit 50%
39% Spel op eigen helft 61%
22 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.2 gemiddelde waardering 44.2
formidabel Schieten uitstekend
solide Passen redelijk
zeer goed Verdedigen goed


2e minuut.
Sudár geeft een hoge lob. Szakáll rent richting de bal. Szakáll speelt de bal door. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

5e minuut.
Inworp. Kulacsik met de inworp. Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 1:0

9e minuut.
Maiboroda geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Amaral de bal. Sainz geeft de bal voor. Maiboroda krijgt zijn hoofd ertegen. Rajuncas probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 2:0

9e minuut.
Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki onderschept slim de pass. Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Kural is nu in balbezit. Lundberg verovert de bal door een tackle van achteren. Sultz rent richting de bal. Lundberg onderschept slim de pass. Lundberg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Kural onderschept slim de pass. Kural geeft een lange en hoge pass. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Lankininkas de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 3:0

24e minuut.
Duchna passt de bal in één keer door. Daar is Pigniczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigniczki probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 4:0

26e minuut.
Maiboroda schiet op doel. Rajuncas probeert naar een medespeler te passen. Sultz kopt de bal weg. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda schiet op doel. Rajuncas bokst de bal weg.

27e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Szakáll verovert de bal door een tackle van achteren. Szakáll geeft een hoge lob. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 5:0

30e minuut.
Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel passt de bal zonder na te denken. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Szakáll kopt de bal weg. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki passt de bal met de wreef. Sainz is nu in balbezit. Sainz geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Maiboroda is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 6:0

32e minuut.
Pigniczki onderschept slim de pass. Pigniczki passt de bal met de wreef. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Rajuncas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 7:0

43e minuut.
Kulacsik verovert de bal door een tackle van achteren. Kulacsik met een sublieme pass. Szakáll met een sublieme pass. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Klungelig pakt Sultz de bal. Sudár rent richting de bal. Sudár passt de bal met de wreef. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Rajuncas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 34%, Faláb Fc. 66%.
Sákájtó FC - Faláb Fc. 7:0

46e minuut.
Zych is nu in balbezit. Kulacsik onderschept slim de pass. Kulacsik passt de bal in één keer door. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 8:0

50e minuut.
Kural onderschept slim de pass. Kural geeft de bal voor. Kulacsik kopt de bal weg. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Pigniczki verovert de bal door een tackle van achteren. Pigniczki passt de bal met de wreef. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 9:0

66e minuut.
Inworp. Bellomo met een snelle inworp. Zych rent richting de bal. Zych geeft een lange en hoge pass. Gafa` springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sákájtó FC - Faláb Fc. 9:1

79e minuut.
Sultz passt de bal met de wreef. Szakáll speelt de bal door. Pigniczki probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Kołacki is nu in balbezit. Kołacki geeft een lange en hoge pass. Pigniczki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rajuncas probeert naar een medespeler te passen. Kulacsik kopt de bal weg. Lankininkas kan de bal niet met de borst controleren. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel. Rajuncas bokst de bal weg.

85e minuut.
Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda passt de bal in één keer door. Szakáll met een sublieme pass. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Rajuncas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Sultz de bal onder controle te krijgen. Kural met een sublieme pass. Kulacsik met een sublieme pass. Pigniczki heeft problemen om de bal te vangen. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Rajuncas bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sákájtó FC 43%, Faláb Fc. 57%.
Sákájtó FC - Faláb Fc. 9:1