Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Zaragoza Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2963
Zaragoza Sofienberg FC
Attack Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
28% Spel op eigen helft 72%
25 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Rajos met een sublieme pass. Ráthonyi is nu in balbezit. Cselleng legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cselleng krijgt een gele kaart. Ráthonyi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ráthonyi kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sofienberg FC 1:0

18e minuut.
Almási passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ráthonyi de bal. Cselleng begaat een overtreding. Cselleng krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

25e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zila met een harde bal richting middenveld. Daar is Havasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vékey is nu in balbezit. Vékey draait met de bal, schiet en ... Zila probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Becser heeft problemen om de bal te vangen. Röst bereikt de bal nog maar net als eerste. Röst probeert naar een medespeler te passen. Pápai rent richting de bal. Pápai schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaragoza - Sofienberg FC 1:1

38e minuut.
Rajos is nu in balbezit. Rajos heeft problemen om de bal te vangen. Rajos passt de bal met de wreef. Bánhidi heeft problemen om de bal te vangen. Bánhidi haalt uit met een fantastische trap. Zila bokst de bal weg. Rajos rent richting de bal. Rajos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sofienberg FC 2:1

43e minuut.
Udvari rent richting de bal. Udvari passt de bal zonder na te denken. Pápai is nu in balbezit. Pápai haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Lendvai de bal onder controle te krijgen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zaragoza - Sofienberg FC 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 36%, Sofienberg FC 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zaragoza - Sofienberg FC 2:2

48e minuut.
Havasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Ráthonyi passt de bal in één keer door. Rajos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

57e minuut.
Röst bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi onderschept slim de pass. Havasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi onderschept slim de pass. Ráthonyi passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Ráthonyi is nu in balbezit. Havasi bereikt de bal nog maar net als eerste. Ráthonyi begaat een overtreding. Havasi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

64e minuut.
Röst heeft problemen om de bal te vangen. Becser geeft een lange en hoge pass. Mucsi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos onderschept slim de pass. Rajos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rajos is nu in balbezit. Rajos haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Asztalos de bal. Ráthonyi is nu in balbezit. Ráthonyi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

68e minuut.
Becser verovert de bal door een tackle van achteren. Becser geeft een hoge lob. Bánhidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rajos is nu in balbezit. Rajos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sofienberg FC 3:2

70e minuut.
Ráthonyi onderschept slim de pass. Havasi is nu in balbezit. Ráthonyi onderschept slim de pass. Ráthonyi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sofienberg FC 4:2

74e minuut.
Rajos onderschept slim de pass. Rajos passt de bal in één keer door. Ecsegi heeft problemen om de bal te vangen. Bánhidi rent richting de bal. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Ecsegi is nu in balbezit. Ecsegi geeft een lange en hoge pass. Lendvai kopt de bal weg. Pápai is nu in balbezit. Pápai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sofienberg FC 4:3

86e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Almási neemt de hoekschop. Klungelig pakt Rajos de bal. Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sofienberg FC 5:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 19%, Sofienberg FC 81%.
Zaragoza - Sofienberg FC 5:3