Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Mlynky FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3077
Mlynky FC Raksilan Ballo
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
49% Spel op eigen helft 51%
12 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 18.5
matig Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


10e minuut.
Liska rent richting de bal. Jalsovszky is nu in balbezit. Jalsovszky met een sublieme pass. Dugovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Dugovics haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Dugovics verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Egyed. Dugovics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Vlaszák zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Liska is nu in balbezit. Liska schiet op doel. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Dobrolovszki geeft de bal voor. Buzás kopt de bal weg. Dugovics is nu in balbezit. Dugovics schiet op doel. Liska maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Egyed rent richting de bal. Egyed passt de bal in één keer door. Daday rent richting de bal. Dugovics onderschept slim de pass. Dugovics draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - Raksilan Ballo 1:0

37e minuut.
Hámos speelt de bal door. Egyed rent richting de bal. Pesti tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Egyed is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kocsárdi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Inworp. Egyed zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szieben bereikt de bal nog maar net als eerste. Szieben geeft een hoge lob. Balázsy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mlynky FC - Raksilan Ballo 1:1

43e minuut.
Ott rent richting de bal. Ott passt de bal in één keer door. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Gárdonyi verovert de bal door een tackle van achteren. Gárdonyi geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlynky FC 49%, Raksilan Ballo 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mlynky FC - Raksilan Ballo 1:1

46e minuut.
Egyed rent richting de bal. Inworp. Egyed met een snelle inworp. Szieben probeert de bal met de borst te controleren. Szieben draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Jalsovszky is nu in balbezit. Dugovics is nu in balbezit. Dugovics speelt de bal door. Daar is Liska, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Liska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - Raksilan Ballo 2:1

53e minuut.
Balázsy probeert naar een medespeler te passen. Jalsovszky kopt de bal weg. Klungelig pakt Garami de bal. Dugovics is nu in balbezit. Dugovics schiet op doel. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - Raksilan Ballo 3:1

72e minuut.
Kocsárdi passt de bal zonder na te denken. Szieben rent richting de bal. Szieben draait met de bal, schiet en ... Lattmann probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Mlynky FC - Raksilan Ballo 3:2

79e minuut.
Kocsárdi is nu in balbezit. Jalsovszky speelt de bal door. Hámos geeft een lange en hoge pass. Ott is nu in balbezit. Ott schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Gárdonyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Siska bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kocsárdi. Kocsárdi krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Hámos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gárdonyi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska geeft de bal voor. Szakácsi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mlynky FC 49%, Raksilan Ballo 51%.
Mlynky FC - Raksilan Ballo 3:2