Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Bálint Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2914
Bálint Rapados Hongire
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 15.6
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen poor


11e minuut.
Mezős is nu in balbezit. Mezős geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reményi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szilvási geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Csollány geeft de bal voor. Gombos kopt de bal weg. Klungelig pakt Gárdos de bal. Szilvási is nu in balbezit. Szilvási haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrig onderschept slim de pass. Kovrig speelt de bal door. Szilvási rent richting de bal. Szilvási draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Szakos met de inworp. Serfel speelt de bal door. Könyves rent richting de bal. Bábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Bábik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 36%, Rapados Hongire 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bálint - Rapados Hongire 0:0

47e minuut.
Szakos rent richting de bal. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán passt de bal met de wreef. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Gombos geeft een lange en hoge pass. Kovrig bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovrig passt de bal in één keer door. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Meszesán haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Könyves geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reményi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Reményi probeert naar een medespeler te passen. Bábik rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Drienyovszky. Drienyovszky krijgt een gele kaart.

65e minuut.
Gombos verovert de bal door een tackle van achteren. Gombos speelt de bal door. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási draait met de bal, schiet en ... Meretei probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kovrig neemt de hoekschop. Klungelig pakt Meszesán de bal. Meszesán schiet op doel. Klungelig pakt Nemesi de bal.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Kovrig probeert naar een medespeler te passen. Meszesán bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási rent richting de bal. Szilvási schiet op doel. Klungelig pakt Meretei de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 39%, Rapados Hongire 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bálint - Rapados Hongire 0:0