Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Zaragoza Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Zaragoza Sákájtó FC
Attack Tactiek S7
43% Balbezit 57%
85% Spel op eigen helft 15%
0 Doelpogingen 30
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
19.7 gemiddelde waardering 51.3
poor Schieten formidable
poor Passen solid
poor Verdedigen very good


1e minuut.
Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Kulacsik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulacsik probeert naar een medespeler te passen. Szakáll met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:1

3e minuut.
Kulacsik met een sublieme pass. Szakáll heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda rent richting de bal. Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Duchna passt de bal met de wreef. Pigniczki rent richting de bal. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll schiet op doel. Lendvai probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Sudár speelt de bal door. Sainz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sainz met een sublieme pass. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:2

14e minuut.
Sudár probeert de bal aan de voet te houden. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda passt de bal met de wreef. Daar is Pigniczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:3

16e minuut.
Bánhidi is nu in balbezit. Bánhidi met een sublieme pass. Vékey rent richting de bal. Maiboroda verovert de bal door een tackle van achteren. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:4

26e minuut.
Szojka heeft problemen om de bal te vangen. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll passt de bal zonder na te denken. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda schiet op doel. De bal raakt de paal.

29e minuut.
Klungelig pakt Sudár de bal. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maiboroda de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:5

30e minuut.
Becser rent richting de bal. Sudár bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Becser. Sudár wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sudár kan niet meer verder spelen. Asenov komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Vékey rent richting de bal. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda geeft een lange en hoge pass. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mizsér met een harde bal richting middenveld. Asenov is nu in balbezit. Asenov passt de bal zonder na te denken. Kulacsik met een sublieme pass. Szakáll geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Szakáll passt de bal zonder na te denken. Kulacsik heeft problemen om de bal te vangen. Kulacsik speelt de bal door. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:6

43e minuut.
Asenov rent richting de bal. Becser rent richting de bal. Asenov onderschept slim de pass. Asenov geeft een lange en hoge pass. Pigniczki maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Szokola is nu in balbezit. Szokola geeft een hoge lob. Szakáll controleert de bal met de borst. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Mizsér bokst de bal weg. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 81%, Sákájtó FC 19%.
Zaragoza - Sákájtó FC 0:7

48e minuut.
Daar is Sainz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sainz passt de bal in één keer door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:8

51e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Szokola de bal. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Szojka is nu in balbezit. Pigniczki onderschept slim de pass. Pigniczki geeft een hoge lob. Mizsér verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szakáll rent richting de bal. Szakáll haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sainz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Szakáll geeft een hoge lob. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Mizsér kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Maiboroda geeft de bal voor. Mizsér bokst de bal weg.

61e minuut.
Doeltrap. Mizsér trapt de bal weg. Sainz kopt de bal weg. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kulacsik is nu in balbezit. Kulacsik passt de bal zonder na te denken. Maiboroda is nu in balbezit. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll schiet op doel. De bal raakt de paal.

67e minuut.
Asenov kopt de bal weg. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll rent richting de bal. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:9

71e minuut.
Bánhidi geeft een lange en hoge pass. Kulacsik kopt de bal weg. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:10

76e minuut.
Doeltrap. Mizsér trapt de bal weg. Kulacsik kopt de bal weg. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Kulacsik geeft de bal voor. Mizsér speelt de bal door. Asenov kopt de bal weg. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:11

80e minuut.
Maiboroda is nu in balbezit. Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Asenov met een sublieme pass. Szakáll rent richting de bal. Szakáll draait met de bal, schiet en ... Mizsér probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Almási met de inworp. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll passt de bal in één keer door. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:12

84e minuut.
Maiboroda passt de bal zonder na te denken. Kulacsik is nu in balbezit. Kulacsik speelt de bal door. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:13

87e minuut.
Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki passt de bal in één keer door. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zaragoza - Sákájtó FC 0:14

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zaragoza 89%, Sákájtó FC 11%.
Zaragoza - Sákájtó FC 0:14