Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Faláb Fc. FC Spiriva
442 Tactiek 433
60% Balbezit 40%
27% Spel op eigen helft 73%
27 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.8 gemiddelde waardering 25.8
outstanding Schieten average
adequate Passen weak
adequate Verdedigen weak


7e minuut.
Zych rent richting de bal. Zych probeert naar een medespeler te passen. Lundberg heeft problemen om de bal te vangen. Zych geeft een hoge lob. Vólent maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 1:0

12e minuut.
Vân Trung is nu in balbezit. Gafa` onderschept slim de pass. Gafa` passt de bal zonder na te denken. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Ligota met een sublieme pass. Bellomo rent richting de bal. Bellomo probeert naar een medespeler te passen. Lundberg rent richting de bal. Lundberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Jenei geeft een hoge lob. Zych rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Aranowski. Aranowski krijgt een gele kaart. Zych is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lundberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gafa` heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 2:0

24e minuut.
Gafa` onderschept slim de pass. Gafa` passt de bal met de wreef. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg draait met de bal, schiet en ... Vólent werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

26e minuut.
Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Gencel probeert naar een medespeler te passen. Lundberg rent richting de bal. Lundberg draait met de bal, schiet en ... Vólent probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gafa` is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 3:0

28e minuut.
Kołacki geeft een hoge lob. Gencel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Ligota de bal. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg haalt uit met een fantastische trap. Vólent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Tlaga rent richting de bal. Tlaga passt de bal met de wreef. Daar is Gafa`, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lundberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lundberg schiet op doel. Vólent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Bellomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych met een sublieme pass. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg haalt uit met een fantastische trap. Vólent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 4:0

42e minuut.
Bellomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Bellomo probeert naar een medespeler te passen. Lundberg rent richting de bal. Lundberg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 25%, FC Spiriva 75%.
Faláb Fc. - FC Spiriva 5:0

48e minuut.
Ligota probeert naar een medespeler te passen. Lundberg is nu in balbezit. Ligota is nu in balbezit. Lundberg verovert de bal door een tackle van achteren. Lundberg schiet op doel. Vólent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gafa` is nu in balbezit. Gafa` haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 6:0

49e minuut.
Germán onderschept slim de pass. Germán passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Vân Trung de bal. Lundberg rent richting de bal. Lundberg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Zych geeft de bal voor. Boscán rent richting de bal. Boscán passt de bal met de wreef. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 7:0

58e minuut.
Gafa` is nu in balbezit. Jován begaat een overtreding. Gafa` is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Lundberg neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Gafa` springt en kopt de bal. Vólent probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 8:0

62e minuut.
Gencel is nu in balbezit. Gencel geeft een hoge lob. Lundberg is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zych geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vólent verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ligota geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zych met de inworp. Ligota bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 9:0

70e minuut.
Jován geeft de bal voor. Klungelig pakt Kołacki de bal. Fabio rent richting de bal. Fabio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 9:1

71e minuut.
Amaral geeft een hoge lob. Jován probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jován geeft de bal voor. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg haalt uit met een fantastische trap. Vólent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 10:1

75e minuut.
Vólent speelt de bal door. Klungelig pakt Náray de bal. Tlaga probeert naar een medespeler te passen. Gafa` rent richting de bal. Gafa` draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Zych is nu in balbezit. Zych probeert naar een medespeler te passen. Gafa` rent richting de bal. Gafa` haalt uit met een fantastische trap. Jenei probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 11:1

83e minuut.
Lundberg passt de bal met de wreef. Gencel bereikt de bal nog maar net als eerste. Gencel speelt de bal door. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` haalt uit met een fantastische trap. Vólent kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

86e minuut.
Jenei onderschept slim de pass. Boscán met een sublieme pass. Gencel probeert naar een medespeler te passen. Gafa` bereikt de bal nog maar net als eerste. Gafa` draait met de bal, schiet en ... Vólent probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Daar is Jován, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Boscán kopt de bal weg. Lundberg is nu in balbezit. Lundberg draait met de bal, schiet en ... Vólent werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Faláb Fc. - FC Spiriva 12:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Faláb Fc. 29%, FC Spiriva 71%.
Faláb Fc. - FC Spiriva 12:1