Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Donner FC Raksilan Ballo
3-5-2_Sajat Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
32% Spel op eigen helft 68%
20 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.4 gemiddelde waardering 17.9
adequate Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Kalashnikov geeft een lange en hoge pass. Grocholak rent richting de bal. Grocholak met een sublieme pass. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Raksilan Ballo 1:0

12e minuut.
Vasas is nu in balbezit. Vasas geeft een lange en hoge pass. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hegyeshalmi haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Raksilan Ballo 2:0

17e minuut.
Bal heeft problemen om de bal te vangen. Egyed rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vasas. Vasas krijgt een gele kaart.

27e minuut.
Kuszende probeert naar een medespeler te passen. Vasas rent richting de bal. Szatke rent richting de bal. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hámos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal verovert de bal door een tackle van achteren. Bal probeert naar een medespeler te passen. Hegyeshalmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donner FC 41%, Raksilan Ballo 59%.
Donner FC - Raksilan Ballo 2:0

57e minuut.
Jeffs onderschept slim de pass. Jeffs geeft de bal voor. Vasas is nu in balbezit. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Egyed heeft problemen om de bal te vangen. Bal rent richting de bal. Bal heeft problemen om de bal te vangen. Vasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasas haalt uit met een fantastische trap. Szakácsi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Donner FC - Raksilan Ballo 3:0

61e minuut.
Ott speelt de bal door. Egyed is nu in balbezit. Egyed passt de bal zonder na te denken. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Hámos passt de bal met de wreef. Vasas met een sublieme pass. Kalashnikov met een sublieme pass. Bal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bal haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Ott rent richting de bal. Vasas verovert de bal door een tackle van achteren. Vasas passt de bal in één keer door. Szieben is nu in balbezit. Szieben schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Egyed bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vasas passt de bal in één keer door. Hegyeshalmi rent richting de bal. Hegyeshalmi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Donner FC 24%, Raksilan Ballo 76%.
Donner FC - Raksilan Ballo 3:0