Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-10 18:25
  • Competitiewedstrijd: Megye I.11
  • Stadion: Bálint Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Bálint Sákájtó FC
Normal Tactiek S7
41% Balbezit 59%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 36
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 48.2
poor Schieten formidable
poor Passen solid
unsatisfactory Verdedigen solid


2e minuut.
Klungelig pakt Szilvási de bal. Asenov onderschept slim de pass. Asenov probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Kovrig is nu in balbezit. Kulacsik onderschept slim de pass. Asenov geeft de bal voor. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Asenov passt de bal met de wreef. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll rent richting de bal. Szakáll schiet op doel. Kornai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

7e minuut.
Kornai kopt de bal weg. Daar is Udvarácz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki geeft een lange en hoge pass. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Matolcsy probeert naar een medespeler te passen. Rästa rent richting de bal. Rästa probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

17e minuut.
Szakáll rent richting de bal. Szakáll speelt de bal door. Maiboroda heeft problemen om de bal te vangen. Maiboroda schiet op doel. Kornai probeert de bal aan de voet te houden. Újlaky bokst de bal weg.

21e minuut.
Asenov geeft een hoge lob. Daar is Pigniczki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Kornai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Asenov kopt de bal weg. Maiboroda is nu in balbezit. Szakáll is nu in balbezit. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:1

23e minuut.
Udvarácz speelt de bal door. Szakáll rent richting de bal. Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Doeltrap. Újlaky met een harde bal richting middenveld. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

25e minuut.
Asenov bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll speelt de bal door. Maiboroda rent richting de bal. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:2

27e minuut.
Asenov met een sublieme pass. Matolcsy is nu in balbezit. Matolcsy geeft een hoge lob. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. Újlaky kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Daar is Maiboroda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiboroda passt de bal met de wreef. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Szakáll verovert de bal door een tackle van achteren. Szakáll met een sublieme pass. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... Újlaky maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:3

39e minuut.
Walter geeft een lange en hoge pass. Maiboroda kopt de bal weg. Klungelig pakt Pigniczki de bal. Szakáll bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Udvarácz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szakáll onderschept slim de pass. Szakáll speelt de bal door. Pigniczki is nu in balbezit. Pigniczki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Varró geeft de bal voor. Kovrig kopt de bal weg. Asenov heeft problemen om de bal te vangen. Szakáll rent richting de bal. Szakáll haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 77%, Sákájtó FC 23%.
Bálint - Sákájtó FC 0:4

47e minuut.
Asenov rent richting de bal. Asenov met een sublieme pass. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda draait met de bal, schiet en ... Újlaky probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:5

49e minuut.
Rästa passt de bal met de wreef. Maiboroda is nu in balbezit. Kornai bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda onderschept slim de pass. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Drienyovszky rent richting de bal. Szakáll onderschept slim de pass. Szakáll passt de bal zonder na te denken. Maiboroda is nu in balbezit. Maiboroda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Újlaky met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kulacsik met de inworp. Asenov rent richting de bal. Asenov geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Újlaky trapt de bal weg. Asenov kopt de bal weg. Daar is Szakáll, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:6

56e minuut.
Kulacsik passt de bal met de wreef. Asenov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szakáll probeert naar een medespeler te passen. Maiboroda bereikt de bal nog maar net als eerste. Maiboroda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:7

58e minuut.
Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki passt de bal met de wreef. Maiboroda probeert de bal met de borst te controleren. Maiboroda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bálint - Sákájtó FC 0:8

60e minuut.
Kulacsik geeft een lange en hoge pass. Rästa is nu in balbezit. Csollány is nu in balbezit. Rästa onderschept slim de pass. Rästa geeft een hoge lob. Újlaky bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tomkovics komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Szakáll draait met de bal, schiet en ... Kornai probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rästa neemt de hoekschop. Pigniczki krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Újlaky trapt de bal weg van het doel. Sultz kopt de bal weg. Klungelig pakt Eszenyi de bal. Tomkovics bereikt de bal nog maar net als eerste. Tomkovics draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kural met een sublieme pass. Kulacsik met een sublieme pass. Tomkovics is nu in balbezit. Szakáll is nu in balbezit. Szakáll draait met de bal, schiet en ... Újlaky verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
Udvarácz rent richting de bal. Asenov onderschept slim de pass. Szakáll speelt de bal door. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Kovrig probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Asenov met de inworp. Szilvási bereikt de bal nog maar net als eerste. Szilvási schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Szakáll kopt de bal weg. Pigniczki is nu in balbezit. Eszenyi maakt een afschuwelijke overtreding. Pigniczki raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bálint 81%, Sákájtó FC 19%.
Bálint - Sákájtó FC 0:8