Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rapados Hongire Mlynky FC
Normal Tactiek 442
47% Balbezit 53%
67% Spel op eigen helft 33%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 24.3
poor Schieten average
poor Passen weak
poor Verdedigen weak


2e minuut.
Jalsovszky onderschept slim de pass. Jalsovszky probeert naar een medespeler te passen. Dugovics rent richting de bal. Dugovics haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongire - Mlynky FC 0:1

3e minuut.
Jalsovszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Bábik onderschept slim de pass. Jordáki is nu in balbezit. Bábik is nu in balbezit. Bábik draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Szakos passt de bal zonder na te denken. Dugovics is nu in balbezit. Könyves tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Könyves krijgt een gele kaart. Dugovics is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Siska zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Daar is Gárdonyi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gárdonyi passt de bal met de wreef. Dugovics is nu in balbezit. Dugovics haalt uit met een fantastische trap. Kulacsik maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongire - Mlynky FC 0:2

10e minuut.
Jalsovszky verovert de bal door een tackle van achteren. Jalsovszky probeert naar een medespeler te passen. Dugovics is nu in balbezit. Dugovics schiet op doel. Kulacsik probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Könyves bereikt de bal nog maar net als eerste. Könyves geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Meretei de bal onder controle te krijgen. Liska bereikt de bal nog maar net als eerste. Liska schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Bábik onderschept slim de pass. Bábik geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobrolovszki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jordáki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jordáki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Siska kopt de bal weg. Klungelig pakt Szakos de bal. Jalsovszky speelt de bal door. Liska rent richting de bal. Liska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongire - Mlynky FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapados Hongire 75%, Mlynky FC 25%.
Rapados Hongire - Mlynky FC 0:3

75e minuut.
Meretei is nu in balbezit. Meretei geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Bábik de bal onder controle te krijgen. Jalsovszky is nu in balbezit. Jalsovszky draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Szakos is nu in balbezit. Gárdonyi onderschept slim de pass. Gárdonyi passt de bal in één keer door. Liska rent richting de bal. Liska schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rapados Hongire - Mlynky FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rapados Hongire 60%, Mlynky FC 40%.
Rapados Hongire - Mlynky FC 0:4