Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Szegedi Gettoo FC NonameFC
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
36% Spel op eigen helft 64%
20 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 20.7
adequate Schieten weak
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


11e minuut.
Buzánszky bereikt de bal nog maar net als eerste. Buzánszky probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Géczy de bal. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Vári speelt de bal door. Jáuregui rent richting de bal. Buzánszky begaat een overtreding. Buzánszky krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Szerb trapt de bal weg van het doel. Teremi rent richting de bal. Teremi passt de bal met de wreef. Kőfaragó geeft een lange en hoge pass. Daar is Dobszay, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 1:0

17e minuut.
Doeltrap. Dobszay trapt de bal weg van het doel. Teremi kopt de bal weg. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Bratkowski speelt de bal door. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 2:0

22e minuut.
Molnár heeft problemen om de bal te vangen. Payer rent richting de bal. Molnár schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Molnár krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Száva verovert de bal door een tackle van achteren. Száva met een sublieme pass. Vitray rent richting de bal. Bartus verovert de bal door een tackle van achteren. Bartus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Szerb kopt de bal weg. Kőfaragó is nu in balbezit. Kőfaragó geeft de bal voor. Molnár bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Gettoo FC 40%, NonameFC 60%.
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 3:0

51e minuut.
Na een snelle pass probeert Illés de bal onder controle te krijgen. Bratkowski is nu in balbezit. Bratkowski geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Jáuregui de bal. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 4:0

53e minuut.
Szász probeert naar een medespeler te passen. Daar is Molnár, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molnár passt de bal met de wreef. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 5:0

61e minuut.
Kőfaragó met een sublieme pass. Molnár is nu in balbezit. Molnár probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 6:0

75e minuut.
Kőfaragó passt de bal zonder na te denken. Molnár heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Buzánszky. Buzánszky krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

75e minuut.
Szerb trapt de bal weg van het doel. Bratkowski kopt de bal weg. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Molnár rent richting de bal. Molnár draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 7:0

76e minuut.
Bartus probeert naar een medespeler te passen. Telek rent richting de bal. Telek passt de bal met de wreef. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 8:0

85e minuut.
Bratkowski speelt de bal door. Jáuregui is nu in balbezit. Molnár rent richting de bal. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Bratkowski geeft de bal voor. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Molnár is nu in balbezit. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. Paal! Szerb probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szegedi Gettoo FC 32%, NonameFC 68%.
Szegedi Gettoo FC - NonameFC 8:0