Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Szomor FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2876
Szomor FC Fogatos FC
433 Tactiek 433
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 26.7
average Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen average


1e minuut.
Bánó rent richting de bal. Kordély bereikt de bal nog maar net als eerste. Bánó tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bánó krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Oros bereikt de bal nog maar net als eerste. Jánosy verovert de bal door een tackle van achteren. Tulipán begaat een overtreding. Tulipán krijgt een gele kaart.

12e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gálhidi geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Halmi kopt de bal weg. Kozarek rent richting de bal. Kozarek passt de bal in één keer door. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kozarek rent richting de bal. Plazma verovert de bal door een tackle van achteren. Bicski rent richting de bal. Plazma verovert de bal door een tackle van achteren. Plazma schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Fogatos FC 1:0

29e minuut.
Tulipán is nu in balbezit. Tulipán passt de bal met de wreef. Sárközi heeft problemen om de bal te vangen. Bábik verovert de bal door een tackle van achteren. Bábik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Feczesin passt de bal met de wreef. Bánó bereikt de bal nog maar net als eerste. Halmi is nu in balbezit. Bánó onderschept slim de pass. Bánó haalt uit met een fantastische trap. Sztankay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Köteles met een sublieme pass. Bábik rent richting de bal. Bábik heeft problemen om de bal te vangen. Bábik schiet op doel. Regőczi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Bábik is nu in balbezit. Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi geeft de bal voor. Feczesin bereikt de bal nog maar net als eerste. Feczesin haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szomor FC - Fogatos FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 43%, Fogatos FC 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szomor FC - Fogatos FC 1:1

52e minuut.
Majoros probeert naar een medespeler te passen. Kozarek is nu in balbezit. Kozarek speelt de bal door. Feczesin is nu in balbezit. Feczesin draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Kozarek passt de bal zonder na te denken. Tulipán bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán passt de bal met de wreef. Feczesin rent richting de bal. Feczesin draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Sárközi rent richting de bal. Bábik verovert de bal door een tackle van achteren. Bábik met een sublieme pass. Plazma bereikt de bal nog maar net als eerste. Plazma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Kordély rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Steinmetz. Kordély is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Csonka met een snel genomen vrije trap. Bábik springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Fogatos FC 2:1

74e minuut.
Bábik bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosztolányi rent richting de bal. Bábik verovert de bal door een tackle van achteren. Bábik heeft problemen om de bal te vangen. Bábik schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Steinmetz geeft een lange en hoge pass. Csonka bereikt de bal nog maar net als eerste. Csonka passt de bal in één keer door. Plazma is nu in balbezit. Plazma draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Regőczi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Kende is nu in balbezit. Kende geeft een hoge lob. Bábik is nu in balbezit. Bábik draait met de bal, schiet en ... Regőczi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Fogatos FC 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 48%, Fogatos FC 52%.
Szomor FC - Fogatos FC 3:1