Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: JaMo Team Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2976
JaMo Team NonameFC
PRO Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
44% Spel op eigen helft 56%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.6 gemiddelde waardering 18.8
average Schieten weak
average Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Szerb met een harde bal richting middenveld. Nedilko kopt de bal weg. Daar is Mariola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariola draait met de bal, schiet en ... Szerb maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - NonameFC 1:0

16e minuut.
Payer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Burduşel met een snelle inworp. Sarate is nu in balbezit. Sarate geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - NonameFC 2:0

22e minuut.
Szász geeft een hoge lob. Dékány is nu in balbezit. Gajda verovert de bal door een tackle van achteren. Gajda geeft een lange en hoge pass. Bartus krijgt zijn hoofd ertegen. Bodulić bokst de bal weg.

27e minuut.
Burduşel speelt de bal door. Sarate is nu in balbezit. Zengei tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Zengei krijgt een gele kaart. Sarate is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Simkó zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Géczy controleert de bal met de borst. Mariola is nu in balbezit. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Telek bereikt de bal nog maar net als eerste. Dékány onderschept slim de pass. Dékány speelt de bal door. Burduşel bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Zengei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarate passt de bal met de wreef. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 37%, NonameFC 63%.
JaMo Team - NonameFC 2:0

51e minuut.
Taşçıoğlu onderschept slim de pass. Taşçıoğlu geeft een hoge lob. Daar is Payer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariola rent richting de bal. Mariola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - NonameFC 3:0

54e minuut.
Géczy geeft de bal voor. Holzinger is nu in balbezit. Bartus verovert de bal door een tackle van achteren. Bartus schiet op doel. Bodulić maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Telek probeert de bal aan de voet te houden. Simkó rent richting de bal. Telek begaat een overtreding. Telek krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Sarate passt de bal met de wreef. Głogowski is nu in balbezit. Głogowski met een sublieme pass. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Bartus raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Némedi komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Zengei rent richting de bal. Zengei geeft een hoge lob. Holzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Némedi verovert de bal door een tackle van achteren. Némedi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 51%, NonameFC 49%.
JaMo Team - NonameFC 3:0