Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Kombispor Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3033
Kombispor Szegedi Gettoo FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
58% Spel op eigen helft 42%
3 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.5 gemiddelde waardering 28.7
matig Schieten redelijk
matig Passen matig
zwak Verdedigen zwak


3e minuut.
Jáuregui is nu in balbezit. Ligeti bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Gubán werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Klungelig pakt Kőfaragó de bal. Kőfaragó speelt de bal door. Jáuregui rent richting de bal. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ligeti de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Rósa onderschept slim de pass. Jáuregui onderschept slim de pass. Molnár rent richting de bal. Molnár haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szegedi Gettoo FC 0:1

18e minuut.
Molnár passt de bal met de wreef. Balajcza bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... Gubán maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szegedi Gettoo FC 0:2

24e minuut.
Orth passt de bal zonder na te denken. Dévánszki rent richting de bal. Dévánszki geeft een lange en hoge pass. Schwarz springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szegedi Gettoo FC 1:2

29e minuut.
Teremi bereikt de bal nog maar net als eerste. Teremi geeft de bal voor. Orth heeft problemen om de bal te vangen. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Molnár raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gábris komt het veld opgelopen.

30e minuut.
Ligeti geeft de bal voor. Bratkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bratkowski passt de bal met de wreef. Jáuregui is nu in balbezit. Jáuregui schiet op doel. Gubán probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Kőfaragó geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Bratkowski is nu in balbezit. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Kombispor - Szegedi Gettoo FC 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 68%, Szegedi Gettoo FC 32%.
Kombispor - Szegedi Gettoo FC 1:3

46e minuut.
Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Gábris bereikt de bal nog maar net als eerste. Rósa rent richting de bal. Gábris verovert de bal door een tackle van achteren. Gábris haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Tőkei rent richting de bal. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Schwarz passt de bal in één keer door. Göröcs heeft problemen om de bal te vangen. Göröcs haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Orth bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui verovert de bal door een tackle van achteren. Jáuregui passt de bal met de wreef. Gábris rent richting de bal. Gábris haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Dévánszki verovert de bal door een tackle van achteren. Dévánszki probeert naar een medespeler te passen. Teremi probeert naar een medespeler te passen. Jáuregui bereikt de bal nog maar net als eerste. Jáuregui schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kombispor 48%, Szegedi Gettoo FC 52%.
Kombispor - Szegedi Gettoo FC 1:3