Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: KIBE Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 2671
KIBE Szigethalom SC
Normal Tactiek 343
46% Balbezit 54%
55% Spel op eigen helft 45%
9 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 18.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


14e minuut.
Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Tersánszky-Tóth passt de bal in één keer door. Martinek is nu in balbezit. Martinek haalt uit met een fantastische trap. Zatykó maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIBE - Szigethalom SC 1:0

17e minuut.
Stemler met de inworp. Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Talapa begaat een overtreding. Talapa krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Waltner controleert de bal met de borst. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Harsányi verovert de bal door een tackle van achteren. Tersánszky-Tóth onderschept slim de pass. Tersánszky-Tóth schiet op doel. Zatykó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIBE 41%, Szigethalom SC 59%.
KIBE - Szigethalom SC 1:0

69e minuut.
Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Gajáry passt de bal zonder na te denken. Balázsy rent richting de bal. Balázsy haalt uit met een fantastische trap. Élő probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KIBE - Szigethalom SC 1:1

72e minuut.
Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. Nógrádi kopt de bal weg. Klungelig pakt Kormány de bal. Martinek rent richting de bal. Martinek draait met de bal, schiet en ... Zatykó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIBE - Szigethalom SC 2:1

76e minuut.
Talapa probeert naar een medespeler te passen. Gálvölgyi rent richting de bal. Gálvölgyi passt de bal zonder na te denken. Korpics is nu in balbezit. Korpics schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Waltner passt de bal met de wreef. Korpics rent richting de bal. Korpics geeft een lange en hoge pass. Pálinkó is nu in balbezit. Pálinkó geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Balázsy kopt de bal weg. Markó rent richting de bal. Híres onderschept slim de pass. Urbanik onderschept slim de pass. Urbanik haalt uit met een fantastische trap. Élő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Korpics geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Klungelig pakt Gajáry de bal. Waltner rent richting de bal. Waltner geeft een lange en hoge pass. Híres probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Pálinkó zal de hoekschop nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIBE 69%, Szigethalom SC 31%.
KIBE - Szigethalom SC 2:1