Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
simontralala128 JaMo Team
Normal Tactiek PRO
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 30.9
slecht Schieten matig
zwak Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Babinowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko passt de bal met de wreef. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola schiet op doel. Virág verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola haalt uit met een fantastische trap. Virág probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
simontralala128 - JaMo Team 0:1

11e minuut.
Nedilko met een snelle inworp. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski speelt de bal door. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

21e minuut.
Mezei probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Simkó is nu in balbezit. Simkó geeft een hoge lob. Mariola rent richting de bal. Mariola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kiskapusi geeft de bal voor. Mellár heeft problemen om de bal te vangen. Mellár passt de bal met de wreef. Kern is nu in balbezit. Kern schiet op doel. Bodulić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Taşçıoğlu geeft een hoge lob. Inworp. Szurgent zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mezei rent richting de bal. Mezei geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simontralala128 57%, JaMo Team 43%.
simontralala128 - JaMo Team 0:1

65e minuut.
Csala verovert de bal door een tackle van achteren. Csala probeert naar een medespeler te passen. Kiskapusi rent richting de bal. Kiskapusi geeft een hoge lob. Mellár geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mezei onderschept slim de pass. Mezei passt de bal in één keer door. Głogowski speelt de bal door. Mariola rent richting de bal. Mariola haalt uit met een fantastische trap. Virág probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Mezei haalt uit met een fantastische trap. Szurgent kopt de bal weg. Sarate is nu in balbezit. Sarate passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Bodulić de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
simontralala128 - JaMo Team 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: simontralala128 59%, JaMo Team 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
simontralala128 - JaMo Team 1:1