Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Szomor FC Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2977
Szomor FC Reeves team
433 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
12 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 16
poor Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Márialigeti geeft een hoge lob. Plazma probeert de bal aan de voet te houden. Majoros kopt de bal weg. Daar is Köteles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Köteles haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles passt de bal in één keer door. Plazma rent richting de bal. Plazma haalt uit met een fantastische trap. Kállay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Reeves team 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 46%, Reeves team 54%.
Szomor FC - Reeves team 1:0

56e minuut.
Bábik kopt de bal weg. Klungelig pakt Plazma de bal. Tornyi is nu in balbezit. Plazma onderschept slim de pass. Plazma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Reeves team 2:0

61e minuut.
Plazma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teller komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Bicski is nu in balbezit. Bábik verovert de bal door een tackle van achteren. Bábik passt de bal in één keer door. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller haalt uit met een fantastische trap. Kállay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

81e minuut.
Bábik geeft een hoge lob. Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles passt de bal met de wreef. Teller rent richting de bal. Teller haalt uit met een fantastische trap. Kállay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Bicski geeft de bal voor. Halmi is nu in balbezit. Halmi geeft een hoge lob. Daar is Bábik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bábik haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - Reeves team 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 32%, Reeves team 68%.
Szomor FC - Reeves team 3:0