Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fogatos FC Kismo Football Club
433 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.1 gemiddelde waardering 20.2
matig Schieten waardeloos
matig Passen waardeloos
matig Verdedigen slecht


7e minuut.
Kosztolányi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pálfy is nu in balbezit. Pálfy met een sublieme pass. Klungelig pakt Vécsey de bal. Vécsey haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Klungelig pakt Csatlós de bal. Tulipán rent richting de bal. Pálfy bereikt de bal nog maar net als eerste. Tulipán verovert de bal door een tackle van achteren. Tulipán haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - Kismo Football Club 1:0

16e minuut.
Palásthy is nu in balbezit. Palásthy geeft een lange en hoge pass. Gálhidi is nu in balbezit. Gálhidi passt de bal zonder na te denken. Daar is Feczesin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Csibor passt de bal in één keer door. Tulipán is nu in balbezit. Tulipán speelt de bal door. Feczesin rent richting de bal. Feczesin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Regőczi trapt de bal weg. Epres is nu in balbezit. Epres probeert naar een medespeler te passen. Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FC 50%, Kismo Football Club 50%.
Fogatos FC - Kismo Football Club 1:0

55e minuut.
Feczesin raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szánthó komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Gálhidi rent richting de bal. Csibor tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gálhidi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Steinmetz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Szánthó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tulipán rent richting de bal. Tulipán schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Kosztolányi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sárközi is nu in balbezit. Vécsey schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Vécsey krijgt een gele kaart. Sárközi moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Sárközi kan niet meer verder spelen. Eőry komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Vadkerti trapt de bal weg. Daar is Seress, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozarek met een sublieme pass. Szánthó bereikt de bal nog maar net als eerste. Szánthó schiet op doel. Vadkerti probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Vécsey speelt de bal door. Kis-Molnár rent richting de bal. Kis-Molnár speelt de bal door. Seress bereikt de bal nog maar net als eerste. Seress schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fogatos FC - Kismo Football Club 1:1

78e minuut.
Ladó met een harde bal richting middenveld. Seress heeft problemen om de bal te vangen. Kozarek probeert naar een medespeler te passen. Szánthó rent richting de bal. Szánthó schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fogatos FC - Kismo Football Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fogatos FC 36%, Kismo Football Club 64%.
Fogatos FC - Kismo Football Club 2:1