Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 18:28
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Újbuda FC Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2828
Újbuda FC KIBE
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
50% Spel op eigen helft 50%
5 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 16.9
zwak Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Kapoli speelt de bal door. Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Radnai krijgt een gele kaart. Gálvölgyi raakt geblesseerd tijdens het duel. Gálvölgyi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Martinek is nu in balbezit. Martinek haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Újbuda FC - KIBE 0:1

44e minuut.
Gálvölgyi is nu in balbezit. Gálvölgyi geeft een lange en hoge pass. Koszta rent richting de bal. Koszta passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Zsiborás de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újbuda FC 55%, KIBE 45%.
Újbuda FC - KIBE 0:1

56e minuut.
Zátrok controleert de bal met de borst. Martinek bereikt de bal nog maar net als eerste. Zátrok onderschept slim de pass. Tersánszky-Tóth onderschept slim de pass. Tersánszky-Tóth schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Gajáry bereikt de bal nog maar net als eerste. Szeléndi verovert de bal door een tackle van achteren. Szeléndi passt de bal met de wreef. Radnai bereikt de bal nog maar net als eerste. Radnai schiet op doel. Élő verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Gálvölgyi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kapoli onderschept slim de pass. Kapoli passt de bal met de wreef. Radnai is nu in balbezit. Radnai draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Újbuda FC 46%, KIBE 54%.
Újbuda FC - KIBE 0:1