Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: Szomor FC Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 2951
Szomor FC simontralala128
433 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
10 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Bábik verovert de bal door een tackle van achteren. Filkor bereikt de bal nog maar net als eerste. Majoros tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Filkor raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

4e minuut.
Daar is Teller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Teller haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Csala de bal. Csala met een sublieme pass. Virág kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Szomor FC - simontralala128 1:0

17e minuut.
Mezei is nu in balbezit. Mezei met een sublieme pass. Kern is nu in balbezit. Kern draait met de bal, schiet en ... Sztankay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Szomor FC - simontralala128 1:1

25e minuut.
Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Filkor rent richting de bal. Teller verovert de bal door een tackle van achteren. Bábik rent richting de bal. Bábik haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Bábik is nu in balbezit. Bábik passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Palotás de bal. Teller bereikt de bal nog maar net als eerste. Teller schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Szurgent verovert de bal door een tackle van achteren. Szurgent met een sublieme pass. Kornai is nu in balbezit. Bábik verovert de bal door een tackle van achteren. Bábik geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Halmi is nu in balbezit. Halmi geeft een hoge lob. Petrók probeert de bal aan de voet te houden. Szurgent bereikt de bal nog maar net als eerste. Szurgent schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Teller passt de bal met de wreef. Köteles bereikt de bal nog maar net als eerste. Köteles passt de bal zonder na te denken. Kordély rent richting de bal. Kordély geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 47%, simontralala128 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szomor FC - simontralala128 1:1

62e minuut.
Mezei is nu in balbezit. Halmi onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kern. Kern krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Szomor FC 41%, simontralala128 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Szomor FC - simontralala128 1:1