Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: JaMo Team Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2955
JaMo Team Szigethalom SC
PRO Tactiek 343
59% Balbezit 41%
34% Spel op eigen helft 66%
20 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 18.5
average Schieten poor
average Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Babinowski geeft een lange en hoge pass. Sarate is nu in balbezit. Sarate passt de bal zonder na te denken. Mariola is nu in balbezit. Mariola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Szigethalom SC 1:0

8e minuut.
Kormány geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Babinowski met een snelle inworp. Nedilko geeft de bal voor. Mariola krijgt zijn hoofd ertegen. Zatykó probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Szigethalom SC 2:0

17e minuut.
Balázsy bereikt de bal nog maar net als eerste. Talapa is nu in balbezit. Talapa passt de bal met de wreef. Markó rent richting de bal. Markó schiet op doel. Paal!

21e minuut.
Babinowski geeft de bal voor. Markó rent richting de bal. Markó speelt de bal door. Urbanik rent richting de bal. Urbanik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Markó is nu in balbezit. Holzinger onderschept slim de pass. Holzinger geeft de bal voor. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sarate bereikt de bal nog maar net als eerste. Burduşel speelt de bal door. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Szigethalom SC 3:0

41e minuut.
Nedilko rent richting de bal. Nedilko passt de bal in één keer door. Mariola is nu in balbezit. Mariola draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Szigethalom SC 4:0

45e minuut.
Mariola passt de bal zonder na te denken. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko probeert naar een medespeler te passen. Mariola rent richting de bal. Mariola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 38%, Szigethalom SC 62%.
JaMo Team - Szigethalom SC 4:0

53e minuut.
Głogowski probeert naar een medespeler te passen. Nedilko is nu in balbezit. Nedilko passt de bal zonder na te denken. Mariola is nu in balbezit. Mariola schiet op doel. Zatykó verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

62e minuut.
Sarate is nu in balbezit. Sarate probeert naar een medespeler te passen. Głogowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Głogowski draait met de bal, schiet en ... Zatykó werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Szigethalom SC 5:0

66e minuut.
Harsányi rent richting de bal. Harsányi geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Waltner de bal onder controle te krijgen. Mariola rent richting de bal. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Taşçıoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nedilko bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedilko speelt de bal door. Mariola rent richting de bal. Mariola draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Szigethalom SC 6:0

86e minuut.
Głogowski speelt de bal door. Sarate is nu in balbezit. Sarate speelt de bal door. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Nedilko zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Głogowski is nu in balbezit. Głogowski geeft een hoge lob. Mariola is nu in balbezit. Mariola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Szigethalom SC 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 30%, Szigethalom SC 70%.
JaMo Team - Szigethalom SC 7:0