Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 18:26
  • Competitiewedstrijd: Megye I.12
  • Stadion: KIBE Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2847
KIBE Reeves team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 15
hopeless Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


2e minuut.
Stemler is nu in balbezit. Zsolnai onderschept slim de pass. Zsolnai met een sublieme pass. Pigniczki rent richting de bal. Pigniczki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Kállay trapt de bal weg van het doel. Gálvölgyi met een sublieme pass. Nógrádi rent richting de bal. Nógrádi geeft een lange en hoge pass. Suszter maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Mizsei geeft een lange en hoge pass. Inworp. Zsolnai met een snelle inworp. Kenéz is nu in balbezit. Kenéz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIBE 45%, Reeves team 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KIBE - Reeves team 0:0

48e minuut.
Tersánszky-Tóth rent richting de bal. Schwarz begaat een overtreding. Tersánszky-Tóth is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Gajáry zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Babolcsay de bal. Suszter bereikt de bal nog maar net als eerste. Suszter haalt uit met een fantastische trap. Kállay maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KIBE - Reeves team 1:0

55e minuut.
Bicski met een sublieme pass. Kenéz rent richting de bal. Kenéz probeert naar een medespeler te passen. Pigniczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pigniczki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

57e minuut.
Doeltrap. Élő trapt de bal weg. Bicski kopt de bal weg. Kenéz rent richting de bal. Kenéz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Bozsik is nu in balbezit. Pigniczki onderschept slim de pass. Gálvölgyi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gálvölgyi krijgt een gele kaart.

79e minuut.
Élő speelt de bal door. Suszter is nu in balbezit. Suszter passt de bal met de wreef. Nógrádi rent richting de bal. Nógrádi geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KIBE 58%, Reeves team 42%.
KIBE - Reeves team 1:0