Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
JaMo Team Reeves team
PRO Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
39% Spel op eigen helft 61%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.9 gemiddelde waardering 15
average Schieten poor
adequate Passen poor
poor Verdedigen hopeless


10e minuut.
Kenéz bereikt de bal nog maar net als eerste. Kenéz geeft een hoge lob. Daar is Simkó, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariola bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Reeves team 1:0

15e minuut.
Holzinger probeert naar een medespeler te passen. Nedilko rent richting de bal. Nedilko passt de bal zonder na te denken. Daar is Mariola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Reeves team 2:0

17e minuut.
Simkó is nu in balbezit. Dékány rent richting de bal. Dékány geeft de bal voor. Mariola probeert de bal aan de voet te houden. Mariola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Schwarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mariola is nu in balbezit. Schwarz verovert de bal door een tackle van achteren. Mariola verovert de bal door een tackle van achteren. Mariola schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
JaMo Team - Reeves team 3:0

35e minuut.
Márialigeti rent richting de bal. Márialigeti geeft een hoge lob. Daar is Mariola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mariola schiet op doel. Tornyi probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 39%, Reeves team 61%.
JaMo Team - Reeves team 3:0

54e minuut.
Simkó is nu in balbezit. Pigniczki rent richting de bal. Burduşel begaat een overtreding. Burduşel krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: JaMo Team 40%, Reeves team 60%.
JaMo Team - Reeves team 3:0